4 hónapos babám szopizik, este csak cicin alszik el. Mi lesz ha már nem szoptatok majd?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:55
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezen rá érsz majd egy 10 hónap múlva gondolkodni. Szoptasd nyugodtan, nem baj, ha azon alszik el.
2/4 anonim válasza:
Ha nem egyik napról a másikra tervezed abbahagyni a szoptatást, akkor semmi. Az én fiam is csak cicin alszik el este, most 16 hós. De szerintem még hónapok múlva is így lesz. (Nálunk mondjuk erősen útban van a tesó, így lehet, hogy ha megszületik változtatnunk kell, de addig úgy csináljuk, ahogy nekünk jó.) A gyerekek ahogy nőnek nagyon sok minden változik. Sajnos még ma is masszívan tartja magát az a tévhit, hogy amiről később nem akarod leszoktatni, ahhoz ne szoktasd hozzá. A valóság azonban az, hogy ha egy baba igényeit kielégítik, akkor azok egy idő után leépülnek. Ha együtt alszotok pl, akkor nem fog a közös ágyból érettségizni menni, és nem hiszem hogy előző este cicin aludna el. Ahogy nőnek más igényeik lesznek, mindig az akkor és mostra érdemes koncentrálni, úgy csináld, hogy jól érezzétek magatokat, a jövő még odébb van, arra is majd az akkor és mostban lehet megoldásokat keresni. ;)
3/4 anonim válasza:
Az enyém is mellen alszik, három hós. A szopi nem csak az éhséget mulasztja el, hanem ellazít, megnyugtat, és közvetlen kapcsolat a szeretett anyával.
Valljuk be, te is kellemesebben érzed magad, ha a párodhoz bújva alszol el...
Mi kicsikifli, kiskifli, nagykifli formációban alszunk... XD
4/4 anonim válasza:
Ez enyim 9 hós és ő is. :) Kisebb korában probléma is volt, mert nagyon hamar bealudt, és nem evett eleget. De én úgy látom inkább elalszik közben, minthogy a szopi kellene az elalváshoz. Elaludna ő a kezemben is, ha álmos. Egy kellemes vacsiba viszont jobb beleszenderedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!