Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontos! Sajnos gondatlan...

Fontos! Sajnos gondatlan voltam es a babam meg nem kapott egy oltast sem! 5 honapos lesz. Szerintetek keso ha mar most kezdik majd neki beadni?

Figyelt kérdés
Legjobban azok valaszat kernem akiknek van tapasztalatuk!!! (pl. vedono, orvos..) Nem vagyok oltas ellenes!!!!
2014. febr. 8. 03:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki valaszat! Egyebkent egy szoval sem mondtam, hogy nem tudtam! Angliaban elunk a nyelvet beszelem nem perfekt, de eltudom mondani amit szeretnek. Hetfon viszem az orvoshoz remelem minden rendben lesz! Sajnos az en hibam, de mar nem lehet visszacsinalni!
2014. febr. 8. 17:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi volt légyszi, kíváncsi vagyok ez hogy megy ott!
2014. febr. 8. 18:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Hétfőn elviszed orvoshoz és megbeszéled vele. Valószínúleg semmivel nem vagy elmaradva, mert én úgy tudom, hogy Angliában nincs kötelező védőoltás. Amit meg ti szeretnétek beadatni azokat meg megkapja majd most.
2014. febr. 8. 18:21
 24/24 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt!
2014. febr. 8. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!