Sürgősen keresd meg a gyerekorvosodat vagy a védőnőt. Ez az ő felelősségük is!! Kapnod kellett volna oltási behívót! Ne várj sokat vele...minél előbb!
2014. febr. 8. 04:56
2/24 anonim válasza:
Hívd fel a gyerekorvost, védőnődet, kérdezd őket.
Megkérdezhetem, miért nem kapott eddig? Beteg volt sokat, vagy esetleg koraszülött?
2014. febr. 8. 06:16
3/24 anonim válasza:
Bizonyos oltásokat csak bizonyos hónapban,vagy hónapig adhatnak be
Ez nem a te gondatlanságod,mert a dokinak mindig tájékoztatnia kellett volna hogy most ez vagy az az oltás következik.A nem kötelezőt kéred e,€a fizetőset igényled e...stb
A babád kiskönyvet azért kapott ?
2014. febr. 8. 07:27
4/24 anonim válasza:
Gyerekorvoshoz hordtad? Védőnő nem járt ki hozzátok? Mert akkor az nagyon érdekes, hogy nem adták be (az ilyen vissza is adhatná a diplomáját, ha tényleg az ő hibája), a 2. hónaptól minden hónapban van oltás, van, h kettő is! Beszélj a gyerekorvossal sürgősen!
2014. febr. 8. 08:12
5/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem értem. Ezek kötelező oltások, ráadásul az elsőt a kórházban kapják. Kötelező a védőnő látogatása és a gyermekorvosé. Hogy lehet ez? Természetesen pótolható, sőt kell pótolni. Ha nem vitted oltásra, kellett kapnod hivatalos felszólítást.
2014. febr. 8. 08:24
6/24 anonim válasza:
Ez hogy jött össze? Az első oltás 3 naposan van a következő 1 hónaposan, a következő 2 hónaposan,ekkor még nagyon odafigyelnek a védőnők és a dokik,és te hogy felejtetted el?
2014. febr. 8. 09:08
7/24 anonim válasza:
5 hónap alatt nem vitted egyszer sem orvoshoz, mérésre, szűrésre a babát???? Tudtad, hogy vinned kéne, de kihagytad pl. lustaságból???
Elképzelni nem tudom, ez hogy jött össze. Hacsak nem külföldön élsz.
2014. febr. 8. 09:19
8/24 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy nem mindegyik mikor adják be az oltást...hiába lett lepontozva a felettem válaszoló.
Azért ez merőben FELELŐTLENSÉG. Ne haragudj, de zeg még is hogy?? Nem vagyok nagy tudós én sem, de ehez sok ész nem kell, hogy tudjam ezeket a dolgokat.
Nekem sántit a történet... Akkor terhességed alatt sem voltál védőnőnél?? Mert ha voltál, az tuti felkeresett és mondta neked ezeket a dolgokat.,..
2014. febr. 8. 09:34
9/24 anonim válasza:
ez hogy maradhatott ki? nem mondta avédönö, gyerekorovos? ez kizárt, gondolom ezekszerint egy vizsgálat sem votl még.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!