Fontos! Sajnos gondatlan voltam es a babam meg nem kapott egy oltast sem! 5 honapos lesz. Szerintetek keso ha mar most kezdik majd neki beadni?
Ez hogyan történhetett meg? Ez engem is érdekel. Nem csak te, a védőnő is nagyot hibázott. Ha nem jelentél meg a tanácsadásokon, azt jelentenie kellett volna a gyámhatóságnak..
Mielőbb vedd fel vele a kapcsolatot és kérdezd meg, hogy pótolhatóak-e még az oltások!
De akkor is, ha külföldön élsz! Tűzön-vizen megyek a kislányomért. Ha senki nem szól az oltásról, akkor én megyek és b&szogatom az ottani orvost!! Senkinek ne mond már, hogy Te ezeket nem tudtad!
Külföldön is be KELL ezeket adatni.
Ha azért lettem lepontozva, mert ti hü&yék vagytok, és azt hiszitek, hogy be lehet adni neki ezeket a védőoltásokat bármikor, akkor olvassátok el ezt a cikket...ha nem okoz nehézségeket.
Nem hiába van odaírva, hogy 0-6 hetes korig lehet beadni.
Szia! Én külföldön élek, Németországban. Amint sikerült lakcímet bejelentened, azonnal választani kellett volna egy gyerekorvost, ilyen pici babánál ez fontos!
A kisfiam a kórházban nem kapott oltást. Itt az első komplex oltást 3 hónaposan, majd 4 hónaposan és 5 hónaposan adják. Egy szuri 7 féle betegség ellen véd és 3- szor ismétlik ugyanazt, hogy kialakuljon a védelem. Másabb a rendszer mint Magyarországon, de ettől független kellenek ezek az oltások! Külföldön nincs védőnői hálózat. Ezért ne is várd senkitől, hogy tájékoztasson. Gyerekorvoshoz kell menni és ők mindig elmondnak mindent. Melyik országban élsz? Beszéled a nyelvet?
16-Os
ÉN is le lettem pontozva,pedig csak a tényt írtam szintén hogy bizonyos oltásokat csak bizonyos ideig lehet beadni
3-as válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!