Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontos! Sajnos gondatlan...

Fontos! Sajnos gondatlan voltam es a babam meg nem kapott egy oltast sem! 5 honapos lesz. Szerintetek keso ha mar most kezdik majd neki beadni?

Figyelt kérdés
Legjobban azok valaszat kernem akiknek van tapasztalatuk!!! (pl. vedono, orvos..) Nem vagyok oltas ellenes!!!!
2014. febr. 8. 03:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ez hogyan történhetett meg? Ez engem is érdekel. Nem csak te, a védőnő is nagyot hibázott. Ha nem jelentél meg a tanácsadásokon, azt jelentenie kellett volna a gyámhatóságnak..

Mielőbb vedd fel vele a kapcsolatot és kérdezd meg, hogy pótolhatóak-e még az oltások!

2014. febr. 8. 10:49
 12/24 anonim ***** válasza:
??????????????????Ez most komoly?????Nem gondatlan vagy,hanem te is a védőnő is és az orvos is felelőtlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. febr. 8. 10:56
 13/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kulfuldon elunk a babam meg otthon szuletett, az elso oltast megkapta meg a korhazban! Majdnem 1 honapos volt mikor kijottunk! Tudom nincs mentseg a felelotlensegemre a babamnak kellett volna az elsonek lenni! (Sok mindent kellett inzeni) Hetfon reggel megyunk orvoshoz remelem lehet oket potolni es nem lesz semmi baja a babamnak! Bizok a JoIstenben!!!
2014. febr. 8. 11:06
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez leginkább a védőnő és az orvos hibája mert kell minden egyes oltásról papírt küldeni. meg ha jár hozzátok a védőnő akkor szólnia kellett volna.
2014. febr. 8. 12:26
 15/24 anonim ***** válasza:

De akkor is, ha külföldön élsz! Tűzön-vizen megyek a kislányomért. Ha senki nem szól az oltásról, akkor én megyek és b&szogatom az ottani orvost!! Senkinek ne mond már, hogy Te ezeket nem tudtad!

Külföldön is be KELL ezeket adatni.

2014. febr. 8. 12:56
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha azért lettem lepontozva, mert ti hü&yék vagytok, és azt hiszitek, hogy be lehet adni neki ezeket a védőoltásokat bármikor, akkor olvassátok el ezt a cikket...ha nem okoz nehézségeket.

[link]

Nem hiába van odaírva, hogy 0-6 hetes korig lehet beadni.

2014. febr. 8. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Nyílván a BCG oltást megkapta a kórházban kedves utolsó.. Mindentől függetlenül nem értem hogy lehet ilyen fontos dologról elfeledkezni...
2014. febr. 8. 14:02
 18/24 anonim ***** válasza:
Lehet okosnak lenni, tudjuk hogy itthon milyen oltásokat kell kapnia egy picinek. De nem tudjuk hogy külföldön milyen oltásokat, és mikor adnak be! Valóban kissé felelőtlen volt az anya. Most törhetünk álcát felette, de szerintem most az a lényeg hogy külföldön vigye minél előbb orvoshoz, és reménykedjen, hogy semmi baja nem lesz egy későn beadott oltásból.
2014. febr. 8. 15:54
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia! Én külföldön élek, Németországban. Amint sikerült lakcímet bejelentened, azonnal választani kellett volna egy gyerekorvost, ilyen pici babánál ez fontos!

A kisfiam a kórházban nem kapott oltást. Itt az első komplex oltást 3 hónaposan, majd 4 hónaposan és 5 hónaposan adják. Egy szuri 7 féle betegség ellen véd és 3- szor ismétlik ugyanazt, hogy kialakuljon a védelem. Másabb a rendszer mint Magyarországon, de ettől független kellenek ezek az oltások! Külföldön nincs védőnői hálózat. Ezért ne is várd senkitől, hogy tájékoztasson. Gyerekorvoshoz kell menni és ők mindig elmondnak mindent. Melyik országban élsz? Beszéled a nyelvet?

2014. febr. 8. 16:18
 20/24 anonim ***** válasza:

16-Os

ÉN is le lettem pontozva,pedig csak a tényt írtam szintén hogy bizonyos oltásokat csak bizonyos ideig lehet beadni

3-as válaszoló voltam

2014. febr. 8. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!