Aki nem adatta be a rota vírus elleni "oltást" miért nem?
Jaj én nem akarok vitatkozni, de ez a csak egy ellen véd eléghülyeség. Egyet megelőzhetek az is több mint a semmi. Ilyen alapon zebrán is csak jobbra kell körülnézni mert balról is max egy kocsi jöhet.
Pénzhiány miatt, a többi szerintem csak ön nyugtatás a szülők részéről.
Nekem sem javasolta az orvos. Illetve azt mondta, hogy ha nagyon akarom és van pénzem akkor beadathatom, de szerinte fölösleges.
Sem a gyerekeim, sem az ismerősi körben senkiről nem hallottam, hogy elkapta volna.
Én nem vagyok oltásellenes, de azt sem tartom jónak, ha mindennel telenyomjuk a gyereket. Mérlegelni kell azt is, hogy mennyire veszélyes betegség ellen oltatjuk. A "talán egy hét kellemetlenség HA elkapja" nekem nem olyan komoly ok, hogy szaladjak oltatni.
Én azért még szólnék :-)
A nagylányomnak beadattuk, mert első gyerek, mindentől be voltunk tojva. Nem volt még egy éves, mikor valami hasmenős-hányásos vírust bekapott, kórház, infúzió lett a vége. Mikor hazamehettünk, otthon én kezdtem a hányást kb 15 percenként. Nem tudom, hogy mennyi ideig véd az oltás, vagy ez egy másik fajta vírus volt-e, de tényleg pénzkidobásnak éreztem az oltást.
A második gyerekemnek már eszembe sem jutott beadatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!