Ti beadattátok a rota vírus elleni oltást?
Figyelt kérdés
Tőlem sokan kérdezik,hogy beadattam e? Igazából azt sem tudom mire való? Nekem erről még senki nem beszélt! Ennyire fontos lenne beadatni?2013. febr. 13. 18:38
3/33 A kérdező kommentje:
Ezek aztán a bő válaszok! :)
2013. febr. 13. 18:43
4/33 anonim válasza:
Nem.Kicsit elbeszéltünk egymás mellett a védőnővel,így lekéstünk róla.Mondjuk azt a hatvanezer forintot másra is el tudtuk költeni...
5/33 Jégtánc válasza:
Nem adattam be én sem,egyik gyermekemnél sem fordult elő semmilyen betegség,családban sem volt soha.
6/33 anonim válasza:
Ez egy hányás-hasmenéses vírus.Én kaptam levelet is,hogy érdemes és miért érdemes beadatni.Én is megkérdeztem ezt itt valamelyik nap és a többség azt mondta,hogy szerintük ez is kicsit túl van reagálva és sokan nem adatták be.Nekem sajnos nem áll módomban beadatni,mert kb. 40.000 Ft,de ha megtehetném beadatnám.
7/33 anonim válasza:
Én nem. Védőnőm mondta, hogy hasmenés sokmindentől lehet, a rota pedig annyira nem gyakori, vagy nem olyan veszélyes, vagy ilyesmi. Igazából már nem emlékszem pontosan hogy mondta, mert 4 éve volt, de én nem paráztam ettől ezután, így nem adattuk. Bár mi alapból sem vagyunk nagyon oltáspártiak. Nagyobbik bölcsis volt mikor bárányhimlő miatt járvány volt a bölcsiben, akkor gyorsan beoltattuk ellene. Most a kicsinek a gyerekorvosunk ajánlotta az agyhártyagyulladás ellenit, mert a nagyobb miatt fokozottabban ki van téve neki. De még gondolkodunk.
8/33 anonim válasza:
Be, mindkét gyereknél. Rotarixet, az "olcsóbb, igaz, kevesebb törzs ellen véd. Bölcsis a nagylányom, körbement nemrég a rota, ő megúszta egy egyszeri hígabb kakival, a kicsi el se kapta. Bezzeg én igen...Az unokaöcsém kórházban is volt emiatt, az unokahúgom ugyan nem kötött ki kórházban, de nagyon rosszul volt. Ez kb. ugyanolyan mint a köldökzsinórvér. Van, aki ki tudja fizetni, és bevállalja, van, aki nem, és van, aki "elvből" elutasítja, főleg itt. Szóval nem fogsz egységes választ kapni, inkább kérdezd meg erről a dokitokat!
9/33 anonim válasza:
Nem. Ha 100 ezerbe kerülne, de hasznos lenne és nem lennének mellékhatásai, szó nélkül beadatnám. Így vagyok a többi oltással is, nem az anyagiak miatt nem adatom be. A rota elleni oltás a vírusnak csak néhány fajtájától véd egyébként.
10/33 anonim válasza:
Én nem ,a doktörnőm meg nem is ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!