Az agyhártya gyulladás elleni ill. a rota vírus ellenni oltást beadattátok? Az előbbit tegnap megkaptuk, a rotával nem tudom mi legyen.
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 11:36
1/9 anonim válasza:
Az agyhártya gyulladás ellenit megkapta a lányom,1éves kora után. Nem is volt kérdés,az orvos is ajánlotta!
A rotát nem adattuk be,mert a gyerekorvosunk nem ajánlotta,és az ára is elég húzós!
2/9 anonim válasza:
Mimindkettőt beadattuk anno, a Rotát is még fél éves koráig. Húzós az ára, de ha megnézed, mostanában is rengeteg Rotás kérdés van fent, amikor a gyerekekkel napokig fekszenek a kórházban, stb borzalom, ami ezzel jár. Én ettől meg akartam kímélni magunkat. A háziorvos nem foglalt állást, hiszen ezt a szülő hivatott eldönteni.
3/9 anonim válasza:
Rotát nem, a férjem orvos, nagyon ellenezte. Az agyhártyagyulladás ellenit igen.
4/9 anonim válasza:
OFF: én is tartok egyébként az ilyen hasmenős vírusoktól, de a férjem szerint 7 rota típus ellen véd, és legalább 30 van. Szóval ez olyan zsákbamacska...
5/9 anonim válasza:
1# vagyok.
Nekünk is azt mondta az orvos hogy nem véd minden típus ellen. Az ára csak másodlagos dolog volt! Ha annyira ajánlotta volna az orvosunk mint,az agyhártyagyulladás ellenit,nem lett volna kérdés!
6/9 Baranka válasza:
Mi a rota ellen is be oltatuk a lányunkat. Az agyhártyagyulladás ellenivel is befogjuk oltatni. Én úgy vagyok jobb megelőzni a bajt. A másik meg ha 2*18 ezerért be adatuk neki a rotát akkor az a 3000 ezer forint nem fog minket földhöz vágni.
7/9 anonim válasza:
A Rotát nem, az agyh.gyull. ellenit igen.
A Rotát a doki sem ajánlotta. (mármint nem lebeszélt róla, hanem meg sem említette)
8/9 anonim válasza:
Igen, nem véd meg minden fajtájától a rota elleni védőoltás, de ha azt a jópárat már meg tudjuk előzni, akkor miért ne. Mivel szájon át adandó, nem fáj, itt már csak az ára lehet hátráltató tényező. De az egészségnél számomra semmi sem drágább.
9/9 anonim válasza:
Az agyhártyát beadattuk már 1 éves kora előtt, a rota szerintem is felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!