Kullancs ellen illetve agyhártya gyulladás ellen beadattátok a védőoltást? Hogy működik? Egyszer kell oltani? Mennyibe kerül? Milyen mellékhatásai lehetnek, akár késöbb is? 18 hónapos a fiam
szia, én beadattam mindkettőt.
Valóban a meningitisből 1 év felett csak 1 kell.
A kullancs ellenit most kapja meg pénteken, 1700Ft volt, és kell 1 hónap múlva egy ismétlő, majd utána évente 1, gondolom így tavasszal.
De most olvastam, hogy lehet van vmi beadási díj is 1000 ft körül, nem tudom ez igaz-e, majd pénteken meglátom. remélem nem kell.
A mellékhatásokról nem tudok, én bízok az orvosomban, ő ajánlotta(ikrei vannak, és ő is beoltotta őket), hiába olvasod el, csak megrémiszt. Ez minden oltásnál fennáll, csak imádkozni lehet, hogy nehogy a saját gyereked legyen az 1 a 100ezerből, akinél kijön vmi mellékhatás. :-/
De ha akarod, előveszem, és beírom ide neked a mellékhatásokat.
2.vagyok
Nálunk nincs beadatási díj.
kullancs elleniből most kapja a fiam a harmadikat.
első kettőt 1 hónap különbséggel kapta.
agyhártya gyulladás ellenit is szegénykém hármat kapott mert nagyon piciként kapta az elsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!