Beoltattátok a 1 és 2 év közötti babátokat H1N1 ellen?
Figyelt kérdés
Ha igen, mik az oltás utáni tapasztalatok? Ha még nem , be fogjátok oltatni?
Az én 14 hónapos kisfiammal rengeteget járunk bevásárlóközpontokba, és olyan helyekre, ahol sok az ember. Mi a párommal már kaptunk oltást. A kisfiamon még gondolkodunk. Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Köszönöm mindenkinek előre is. Sziasztok.
vélemény h1n1n111hn1 csak hisztériakeltés minden évben voltak és lesznek olyan infulenza törzsek amik mutálódnak mégsem pusztul ki az emberiség csak hát van téma ami eltereli a figyelmet a válságról és a politikusok napi disznóságairól! ennyi a véleményem ha megbetegszem orvos,antibiotikum kúra sok folyadék és fekvés.
2009. dec. 5. 21:46
3/23 anonim válasza:
én szívem szerint szeretném, de párom nem.még meglátjuk.
15hós
2009. dec. 5. 21:46
4/23 anonim válasza:
Egyetértek a 2. válaszolóval.
Nem és nem is fogjuk, sem magunkat. De ebből megint vita lesz...:S
2009. dec. 5. 21:48
5/23 anonim válasza:
Igen,20hós,mert mi is járunk sok ember közé,igazából csak azért,hogyha elkapjuk ne legyen szövődménye,ami miatt kórház lenne a vége.Nem lett még csak hőemelkedése sem.
2009. dec. 5. 21:50
6/23 anonim válasza:
IGEN!
14 hós ikrek, semmi bajuk nem lett az oltástól, 1 hónapja lettek oltva. Az egész család be van oltva és nekünk sem lett semmi bajunk az oltástól!
(A kismama ismerőseim is beoltatták a gyerekeiket, nem tudok mellékhatásról.)
Az orvosnőnk is ajánlotta, amikor megkérdeztük tőle, ő is azt mondta, hogy a praxisában még egyik babának sem lett baja a védőoltástól, pedig már sokat beoltott.
2009. dec. 5. 21:52
7/23 anonim válasza:
Mi nem oltattuk be, inkább nem megyünk bevásárlóközpontokba. Sőt, még a sarki közértbe sem viszem le. Gyakorlatilag csak sétálni megyünk ki, ott meg ugye nincs tömeg. Állandóan fertőtlenítek mindent és mi beoltattuk magunkat a férjemmel. Mi így próbálunk védekezni.
2009. dec. 5. 22:06
8/23 anonim válasza:
A szomszéd 16 hós kisfiúnak 2 napja 40 fokos láza van az oltástól, szóval én inkább nem erőltetem.
2009. dec. 5. 22:08
9/23 anonim válasza:
14 hósomnak semmi baja nem lett,37 volt 6 órán át a hője,de aztán elmúlt.Amúgy az antibiotikum nem hat a vírusokra...(ahogy az egyik válaszoló írta)
2009. dec. 5. 22:26
10/23 anonim válasza:
Hétfőn kérek időpontot a dokitól,hogy mikor vihetem beoltani. Elég sokat mászkálunk mostanában tömegben,ráadásul édesanyámról kiderült,hogy beteg és kemóra fog járni. Már csak miatta is oltatom a 14 hónapos kisfiamat és magamat is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!