Rota vírus ellen beoltattátok babátokat? Érdemes?
Javaslom rákeresni ugyanezen kérdés előző 156 változatára és máris rengeteg választ kapsz.
Én egyébként nem oltattam be és szerintem nem érdemes.
Én sem a pénzt sajnáltam rá, de mégsem oltattam be!
Ez az egész rota vírus elleni oltás fel van fújva, túl nagy a marketingje, mert nekik van rá pénzük ellenben a több száz oltóanyag gyártóval, akiknek nincs pénzük rá.
Rokon csaj beoltotta a kislányát, mégis elkapta, hát ez elég érdekes....(kb olyan mint a h1n1, sokan oltották magukat, mégis betegek lettek, van aki belehalt....)
Másik ismerős meg minden sz@r ellen beoltotta kislányát, olyan oltóanyaggal is, amitől 3 évig nem volt soha náthás se, meg nem köhögött, aztán amikor elmúlt a hatása az oltóanyagnak (3 évesen), akkor meg állandóan beteg volt, most 4 éves, és minidg folyik az orra.....elgondolkodtató!
Szóval kedves kérdező, ez a te döntésed, de az én véleményem: marhaság!!!! Optimista vagyok, bízom benne, hogy minket elkerül ez a vírus, ha meg nem, akkor szépen ellenállunk, és úgysem lesz semmi gond:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!