Melyik nevet adnátok a gyereketeknek?
Erdekes,nalunk nem kerdeztek meg amikor osszehazasodtunk h mi lesz a gyerek vezetekneve.
De sok itt az okoskodo.Raadasul valaki kamurol beszel...szomoru.
Kedves Kerdezo!
En is az Aronra teszem a voksomat,lany nevek kozul meg a Mira a legszebb.
Kedves Válaszolók!
Kérlek titeket, hogy most már a kérdésre válaszoljatok :-) hiszen azt már rég tisztáztuk, hogy azonos vezetéknevűeknek kell lenni a piciknek és azt is, hogy meg kellett adni azt a bizonyos vezetéknevet még az esküvő előtt, amit viselni fognak mind a ketten :-) .
Köszi szépen mindenkinek :-)
Balogh Milan es Balogh Mira.
Ez igy olyan jol hangzik,szerintem:)
Bizony, bizony, már két kis csöppség hatalmas hangja veri fel a ház csendjét :-). Istenem, mekkora áldás is ez így 12 év szerencsétlen próbálkozás után :-). Az utolsó 2 hónap mondjuk rettenetesen megterhelő volt, létezni sem volt sok erőm. A szülés viszont - mit ne mondjak, nehezebbre számítottam - elég könnyen ment. Szinte kipotyogtak :-)). Most 21 naposak és rengeteget esznek :-D (napi 12-16 biztos megvan).
Egyébként az én kis Balogh Áronom 2950 grammal, kishúga Balogh Zora pedig 2300 grammal látta meg a napvilágot :-).
Köszönöm azoknak, akik segítettek nevet választani :-)
Gratulalok nektek!
Sok erot neked es a ferjednek es egezseget kivanok a csemeteknek.
8 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!