Melyik nevet adnátok a gyereketeknek?
Azért írtam az elejßen hogy kamu, mert ha házas lenne a kedves kérdezö. tudná, hogy milyen nevet kértek a születendö gyerekeiknek. mert ugye az anyakönyvezetönél nyilatkozni kell erröl, és akkor sem lehet más neve a gyerekeknek, ha esetleg az apa nem a házastárs, ez csak a gyerekek megszületése után lehet változtatni, de míg házaságban él valaki csak is a házaság bejelenkezésekor választott nevet (aminek nem kell ugyan annak lenni, mint amit a nö férjezett nevének választ) lehet adni.
A másik, hogy a kérdezö folyamatosan egyes számba beszél az ikreiröl, akinek van két gyereke tudja, hogy soha nem beszél egyesszámban róluk, ha mindkettöre gondol. A másik meg folyamatosan ellent mond saját magának.
1: nem adhatsz ikreknek különböző vezetéknevet.
2: ha a kisfiú szép magyar nevet kap, akkor a kislánynak is azt adjatok. Szerintem.
Én a helyedben ha fiu Botond,vagy Egon, Mátyás, Jozsua,Gusztáv,Oszkár
Ha lány akkor Brünhilda,Gizella,Sarolta,Veronika,Izolda,Orsolya
Ezeket gondoltam leirom szép estét
egyszerűbb ha megnézed a házassági anyakönyvi kivonatot, a megjegyzéseknél benne kell lennie a nyilatkozatnak, ha nincs, az apa nevét kapják a babák, de az is lehet, h díjmentesen változtatni lehet rajta
mindenesetre a szüléskor be kell mutatni egy 300 napnál nem régebbi ak kivonatot
Kisfiú: Áron
Kislány: Zoé, de a Zora is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!