Melyik nevet adnátok a gyereketeknek?
am ötletes,hogy alfa és omega effektust csináltok:D érted mire gondolok ugye?
AdaésAbi
szia
először döntsétek el mi legyen a vezetéknevük, a törvény nem engedi meg, h ugyanazon szülők gyerekei különböző vezetéknevet viseljenek
ha házasságot kötöttetek, nyilatkozni kellett h mi lesz a születendő gyerekek vezetékneve, amennyiben nem vetted fel a férj nevét, ha felvetted bármilyen formában, a gyerekek automatikusan a férj családnevét viselik
egyébként a fiú nevek tetszenek, a lánynevek nem, valamilyen hosszabb,dallamosabb nevek jobban illenének a Balogh névhez
meg ha a fiú szép magyar nevet kap, a lánykának miért lenne ennyire idegen hangzású a neve?, szép lehet az Emese, Boglárka, Enikő, stb.
Én is úgy tudom, hogy nem lehet eltérő vezetéknevük, egyébként meg miért is lenne ez jó?
Nekem is ikereim vannak: fiam Áron, tehát fiú neveknél erre szavazok, lánynál pedig Zora, bár igazán nem nyerte el a tetszésemet...
ennek meg mi értelme lenne, hogy külön vezetéknevük legyen??? VAgy külön is akarjátok őket nevelni?
Nekem hármasikreim vannak, lányok mind, de tudom, milyen nehéz nevet választani, pláne hármat. Viszont szerintem teljesen mindegy, itt ki mit ír, az a lényeg, hogy nektek tetsszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!