Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok a gyereketeknek azt a...

Adnátok a gyereketeknek azt a nevet, hogy Zétény? Nem lett ez most divatnév?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 14:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem divatnév, én egy ilyen nevű kisfiút ismerek.

Szerintem szép név...

Meg különben is, ha tetszik, ne törődj vele, hogy divatnév-e, vagy nem...:)

2010. márc. 30. 14:39
 2/16 anonim ***** válasza:

én egy ilyen nevű fiút ismerek, illetve férfit, 34 éves.

szép, különleges névnek tartom.

2010. márc. 30. 14:41
 3/16 anonim ***** válasza:

igen,lehet Zétény lesz a második gyerkőc,ha kisfiú lenne..Bár az lenne:-)

nem divatnév,messze nem oly népszerű,mint a Bence volt anno.Nemrég minden 3.gyermek Bence lett vagy Boglárka...

2010. márc. 30. 14:42
 4/16 anonim válasza:
nálunk vidéken is van most 3. 1-4 évesek. ha még nem divatnév akkor majd az lesz. olyan nevet adj a gyereknek ami tetszik neked! hogy divatnév-e vagy sem az másodlagos. bár elég hülyén jön ki ha a kerti bulin a gyerekek vezetéknevét kell kiabálni ha csak egytől akarsz valamit!
2010. márc. 30. 14:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik, párom szerint pedig olyan, mint egy helységnév: Tétény:s

[link]

2010. márc. 30. 14:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy,hogy most épp "divatos" e,mert folyamatosan változik a népszerű nevek listája.40 éve mindenki Erzsi,béla,József,István volt,ma meg már kifejezetten ritkaság számba megy.
2010. márc. 30. 14:50
 7/16 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik. nekem is budatétény jut róla eszembe, mint az egyik válaszoló férjének :)
2010. márc. 30. 15:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Én ezt adtam,mert egyszerűen imádtam,de mondjuk nálunk még a környéken sincs ilyen nevű gyermek...
2010. márc. 30. 15:39
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Manapság elég gyakori ez a név, de azért nincs egy helyen a Bencével. Ha megnézed a 2009-es leggyakoribb fiúneveket, akkor ez a név igencsak az elején szerepel. Egyik barátnőm bölcsis néni, ő mondta, hogy 6an vannak a csoportjában, abból 2 Zétény. De a bölcsiben is sokan vannak Zétények. Nekem amúgy nem tetszik ez a név, főleg, amikor hallom, hogy a játszótéren egy Zétényt állandóan Zetornak csúfolnak. De ha nektek ez tetszik, akkor miért ne?
2010. márc. 30. 16:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
óvónő vagyok,nálunk nem jellemző ez a név.(Debrecen)A Bence viszont annál inkább jellemző-már hogy valaki megemlítette,szóval messze nem olyan népszerű a Zétény ,mint a Bence.Egy komoly,ritka fiúnév.Nekem személy szerint tetszik.A Bence olyan "befejezetlennek hangzik",de ez az én véleményem..
2010. márc. 30. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!