Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nevet adnátok a gyereke...

Melyik nevet adnátok a gyereketeknek?

Figyelt kérdés
3 hónap múlva kisbabám fog születni :-) pontosabban: kisbabáim fognak születni :-) . Egy fiú és egy lány. A férjemmel még nem döntöttük el, hogy fogják hívni a piciket :-), de még a vezetéknevüket sem tudjuk. Engem Bártfainak hívnak, őt Baloghnak. Ha fiúnk lesz Ábel, Áron vagy Milán névvel szeretnénk megáldani, ha pedig lányunk akkor Zora vagy Zoé. Ti melyik nevet adnátok melyik vezetéknévhez? (Mi ezt gondoljuk: Bártfai Zora és Balogh Áron, de igazából a többi is tetszik és még elég képlékeny ez a véleményünk :-) )
2009. dec. 4. 20:18
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
34%
Szerintem vannak ezeknél sokkal szebb nevek a zora furcsa, gondoljatok arra, hogy olyan név kell amivel nem csúfolják a többiek, egyébként gratulálok
2009. dec. 4. 20:21
 2/41 anonim ***** válasza:
0%
Balogh Ádám, Bártfai Olívia, Bártfai Niké, Balogh Flórián
2009. dec. 4. 20:23
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Bártfai Balogh Áron tetszik, olyan kis előkelő :D

a többi név valamiért nem :(

2009. dec. 4. 20:25
 4/41 anonim ***** válasza:
0%

"Ha fiúnk lesz Ábel, Áron vagy Milán névvel szeretnénk megáldani, ha pedig lányunk akkor Zora vagy Zoé."

elötte írod hogy ikreid lesznek és külön nemüek.

szoval akkor most mi is van? Talán az hogy egy tini vagy aki azon gondolkodik hogy a kiszemelt fiuval egyszar majd családot alapít. Addig még rengeteget fog változni a nevek divatja.

2009. dec. 4. 20:26
 5/41 anonim ***** válasza:
51%

esetleg még a Bártfai Balogh Ábel, ez különleges :D a lánynevek sajnos még mindig nem jönnek be :D

előző

2009. dec. 4. 20:26
 6/41 anonim ***** válasza:
20:26-os miről beszélsz? azt írja 3 hónap múlva fognak megszületni a babái..
2009. dec. 4. 20:28
 7/41 anonim ***** válasza:
0%
Jól értem, hogy az ikreknek nem azonos lesz a vezetéknevük??? Ez lehetséges?
2009. dec. 4. 20:36
 8/41 A kérdező kommentje:

elnézést a hibáért. Tudjátok kicsit be vagyok zsongva, ha belegondolok, hogy pár hónap és gyermekem lesz :-) egyszerre kettő is :-)

*a fiúnk : Ábel, Áron vagy Milán

a lányunk pedig Zora vagy Zoé lesz. :-P

Az már biztos, hogy ezen nevek valamelyike lesz, talán még a Mira is szóba jöhet lány névhez. Úgyhogy kérlek titeket ezekkel a nevekkel írjátok a választ :-) köszönöm szépen minden eddigi és leendő válaszolónak a válaszokat :-)

2009. dec. 4. 20:37
 9/41 anonim ***** válasza:
0%
Ezt én sem értem.Nem egyforma a vezetéknevük??
2009. dec. 4. 20:37
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Jó kiírtad helyettem a választ:)

Áron és Zora:)

Az Áron olyan szépséges,ha brokis lett volna ezt kapja,vagy az Ábelt:D

De lány lesz,így Ida Abigél ;)

Viszont a Zora nekem nagyon bejön,a Zoé túl snassz és erős ésetleg a Zoya?

2009. dec. 4. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!