Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan próbáljátok megóvni...

Hogyan próbáljátok megóvni babátokat a H1N1 ellen? Tudom lerágott csont, de akinek nem tetszik nem válaszol rá.

Figyelt kérdés
Kisfiunk 10 hós, mi nem oltattunk, a közvetlen család sem. Hiszen hiába vagy oltva, attól még hordozod és hazaviszed csemetédnek. Mi esszük a C-vitamint, hazaérve valahonnan azonnal kezet mosunk, (kórházi fertőtlenítővel,)pici is eszi a C-vitamint, meg még szopizik is.
2009. dec. 3. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Sztem nem lehet ennél többet tenni.Én még naponta törölgetem a kilincseket, kapcsolókat fertőtlenítővel :-)

Lehet hogy hülye vagyok...

2009. dec. 3. 14:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Én oltatok, meg a férjem is, legalább mi ne legyünk betegek és így a kicsi se kapja el, mert minden rokon messze lakik, nem tudok hova menni a gyerekkel, ha férjem lebetgszik.

Esszük a zöldséget gyümölcsöt. Ha mégis tünete lenne a gyereknek, azt mondta az orvos, hogy lehet kapni a patikában antivirális port, amit lehetőleg 6 órán belül, de legkésőbb 24-48 órán belül kapjon meg a kicsi.

2009. dec. 3. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
mi 11 hónaposak vagyunk.sokat vagyunk levegőn,de most inkább csak az udvaron.sok gyümölcs,c vitamin,sőt kap vitamin italt is.most nem megyünk emberek közé.apa bevásárol munka után.a gyakori kézmosás,és az orvoshoz menés amikor beteg vagy,talán ez segít valamit.nem mondom,hogy parázok,mert akkor bele őrülnék,de óvatosan áloka dologhoz.
2009. dec. 3. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi nem visszük magunkkal vásárolni,elmaradtak a plázákban sétálások,nézelődések.

Ha vendégek(főleg gyerekek) voltak nálunk,akkor Domestos törlőkendővel áttörlöm az általuk használt játékokat.

Egyébként meg kézmosás,ez természetes...megy a Cebion-Béres csepp kombó.

Figyelek arra is,hogy az orra naponta többször is ki/át legyen törölgetve:sóoldatos orrspray,majd fültisztító pálcikával kitörölgetem a nóziját belül.

Fogmosáskor Tantum Verdét is fújok a fogkeféjére és úgy rá a pici fogkrém.

Azt hiszem-így leírva-én is kicsit túlzásba viszem.:)

2009. dec. 3. 14:45
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

adasd be magadnak az oltást, mert az anyatejjel átmennek az antitestek, és így védett lesz a kicsid. Ez az, aminél többet nem lehet tenni!!!

A vitamin szedése sem sokat segít...

2009. dec. 3. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi vettünk víz nélkül használható fertőtlenítő gélt, ha elmegyünk valahová ne csak hazaérkezéskor fertőtlenítsük a kezünket.

2009. dec. 3. 14:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves 14.47-es. Ez így igaz, hogy átjutnak hozzá,de pont azért nem oltanak 1 év alatt, mert nem tudja feldolgozni a szervezete, dokink mondta.
2009. dec. 3. 16:02
 8/10 anonim ***** válasza:

14.47-es válaszló vagyok!!

igaz hogy az oltást nem tudja feldolgozni a szervezete, de az antitesteket miért nem tudná???? ő azt kapja meg az anyatejen keresztül!!

olvass utána, ez így van!!!

A szervezet okos, nem enged át bármit az anyatejen keresztül a kicsinek...

2009. dec. 3. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én se akartam sokáig oltatni, és ment az a téboly, amit az előttem leírtak írtak...Nem mentünk sehová, állandó takarítás stb.

Ez így ment 2 hétig, amíg apa haza nem hozott valami betegséget.Elég hasonló volt az influenzához.Na akkor úgy megijedtem, hogy amint átléptük azt az időt, amikor már tuti hogy mi nem kaptuk el, rohantam az oltásért.

Nem akarlak rábeszélni, de én kezdtem ettől a "hadiállapot"-tól becsavarodni, plusz még a betegség sem került el minket...

2009. dec. 4. 08:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi, h feltetted ezt a kérdést én most akartam ugyanezt kérdezni, de a te válaszaiddal megelégedtem! Jó egészséget nektek!!
2009. dec. 6. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!