Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felébresztenétek a délutáni...

Felébresztenétek a délutáni alvásból? Babám 2,5 hónapos

Figyelt kérdés

Ahhoz, h ne boruljon a napirend felébresztenétek a délutáni alvásból? Leírom a npirendünket, várom a véleményeket, hogy jó-e?!

3 és 5 között ébred, szopizik, visszaalszik.

7-kor szopizik, 9kor alszik fél órát

10-kor szopizik, dél felé kint alszik, ilyenkor nyomja el hosszabb időre a friss levegő

13 és 14 között szopi + pótlás DE!!!! ilyenkor mindig fel kell ébresztenem a délben megkezdett alvásból, sír és nyűgös, van h belaszik a cicin, ezért nem tudom, h felkeltsem -e vagy sem. Ha nem keltem fel, és mondjuk 15-kor kelne, akkor 5 óra telik el az előző etetés óta!!!!

16:30-17 között szopi + pótlás ha nem elég

19 fürcsi, tápszer, alvás

Így 6x eszik egy nap. Tanácstalan vagyok, nem tudom, h hagyjam-e aludni, és ha hagyom, akkor estig kibírná-e alvás nélkül. Mondjuk jobb lenne abból a szempontból, h aludna ilyenkor egy hosszabbat, mert így a dolgaimat meg tudnám itthon csinálni.

2009. dec. 2. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ne keltsd fel! A gyereknevelést nem könyvből kell csinálni, hanem szívvel, érzésekkel, stb. Én is ilyen voltam az elején, de aztán éreztem, megismertem a kisbabám, és tudtam, hogy mi jó neki.:))))Kérdezd anyukádat, biztosan szívesebben fogadod az ő tanácsát, mint idegenekét! Én is így tettem.
2009. dec. 5. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!