Felébresztenétek a délutáni alvásból? Babám 2,5 hónapos
Ahhoz, h ne boruljon a napirend felébresztenétek a délutáni alvásból? Leírom a npirendünket, várom a véleményeket, hogy jó-e?!
3 és 5 között ébred, szopizik, visszaalszik.
7-kor szopizik, 9kor alszik fél órát
10-kor szopizik, dél felé kint alszik, ilyenkor nyomja el hosszabb időre a friss levegő
13 és 14 között szopi + pótlás DE!!!! ilyenkor mindig fel kell ébresztenem a délben megkezdett alvásból, sír és nyűgös, van h belaszik a cicin, ezért nem tudom, h felkeltsem -e vagy sem. Ha nem keltem fel, és mondjuk 15-kor kelne, akkor 5 óra telik el az előző etetés óta!!!!
16:30-17 között szopi + pótlás ha nem elég
19 fürcsi, tápszer, alvás
Így 6x eszik egy nap. Tanácstalan vagyok, nem tudom, h hagyjam-e aludni, és ha hagyom, akkor estig kibírná-e alvás nélkül. Mondjuk jobb lenne abból a szempontból, h aludna ilyenkor egy hosszabbat, mert így a dolgaimat meg tudnám itthon csinálni.
:) aranyos ==>alvó oroszlán
Sajnos elég feszülten érzem magam, ha vmi miatt eltérünk a napirendtől, tudom, h nem szabad katonásnak lenni, de félek, h így vmit elrontok. Viszont ha meg felébresztem, akkor meg ő nyűgös.
Én se kelteném fel!! ha 19 óra és fektetés után legközelebb hajnali 3kor ébred az tökjó!
Ha mondjuk a délutáni nagyobb szundi az éjjeli nyugalmatok rovására menne, (tehát akkor próbálná behozni a szopikat és ébredne 3 óránként) akkor lehet hogy keltegetném napközben, de így semmiképp.:)
Szerintem is hagyd aludni :)
Az én lányom mondjuk még csak 7 hetes de ha őt hagyom délután aludni 4-5 órát akkor éjjel 2 óránként eszik és totál kikészülök (főleg hogy van egy 2 évesem is mellette). így én ébresztgetem.
Szia!
Ne ébreszd fel!!!!
Majd ha éhes lesz felébred, biztos lehetsz benne.
Ne legyél ilyen görcsös, lazulj el egy kicsit.
Amúgy örülj, hogy alszik az én fiam mikor ilyen kicsi volt csak fél órákat aludt.
10 hónapos kisfiú anyukája
Ne ébreszd fel! Főleg ne azért, hogy nehogy felboruljon a napirend! Én csak azért keltegettem 1-2 hónapos korában, mert nagyon keveset gyarapodott és muszáj volt 2-3 óránként ennie.
Most 5 hónapos és sokadszor változik a napirendünk. Minden attól függ, hogy reggel mikor ébred. Most hogy kezd neki kevés lenni a tejci, van, hogy nappal nem bírja ki a 3 órát (amúgy 3 óránként szopizik) és akkor hamarabb megetetem. Szóval úgyis folyamatosan változnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!