Besötétítessz pár hetes/hónapos babád délutáni alvásához?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 14:56
1/15 anonim válasza:
Nem, csak az éjszakai alváshoz.
2/15 anonim válasza:
Picit igen. Nem úgy mint este, de azért lejjebb húzom a redőnyt. Azt nem akarom, hogy csak és kizárólag sötétben tudjon aludni, de teljes fényben nem olyan egyszerű elaludni. Olyankor lányom sokkal éberebb volt és inkább a világot leste, minthogy aludjon, de félhomályban szinte egyből aludt is.
3/15 anonim válasza:
Nem! Nekik most kell megtapasztalniuk a nappal és az éjszaka közötti különbséget. Ma 5 hetes a babám, de csak estére van sötét. Van egy 23 hónapos kisfiam, vele is az elején nem sötétítettem be. Aztán olyan 1 éves kora körül vettem észre h zavarja a fény,félhomályt csináltam (vagyis sok inger érte) Most már teljes sötétben alszik ebéd után, csak a redőny pici lukain jön be fény. De a picinek eszem ágában sincsen besötétíteni, Te se tedd, mert megzavarod.
5/15 anonim válasza:
Egy kicsit besötétítek, de még így is világos van, csak a "szertartás" kedvéért behúzom picit a sötétítőt, illetve az én babám is jobban alszik, mert ha nagyon világos van, akkor az látványosan zavarja őt az elalvásban.
Amúgy soha nem keverte az éjszakát a nappallal, nem voltak ilyen gondjaink. Persze teljes sötétet ne csinálj nappal.
6/15 anonim válasza:
Igen.
Soha nem zavarodtak össze, hogy éjjel van v nappal.
7/15 anonim válasza:
Lejjebb engedem a redőnyt, de sosem engedem le teljesen. A férjem le szokta, már rá is szóltam.
Mondjuk délelőtt csak egy kicsi rést hagyok, de akkor pont oda süt a nap, és az úgy nem jó.
8/15 anonim válasza:
A fiam tavaszi baba volt, mindig besötétítettem neki, ha napközben aludt. NEm zavarta össze, most másfél éves, már csak egyszer alszik egy nap, és besötétítek.
9/15 anonim válasza:
Nem,úgy gondoltam alakuljon ki neki a nappal-éjjel "tudata".1 éves korától húzom le neki ritkára a rolót.
10/15 anonim válasza:
Igen,az én babám se zavarodott össze.én sem szeretnék tűző napfényes szobában aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!