Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Besötétítessz pár hetes/hónapo...

Besötétítessz pár hetes/hónapos babád délutáni alvásához?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem sötétítek be, bár a mi lakásunkba, nem vág be a nap.Főleg nem délután.Belső udvarra néz az ablak.

Most voltunk vidéken, ott 7 ágra sütött be a nap, de nem engedtem le a redőnyt, csak este. Ő tud, fényben is jókat aludni!:)

2011. aug. 16. 16:00
 12/15 anonim ***** válasza:

A szakkönyvek azt írják,hogy 1 éves korukban kezdi zavarni a kicsiket a fény amikor alvás idő van. Hát,én nem tudom hogy lehet e hinni ennek...

2 lányom van,egyszer sem húztam le a redőnyt,nappal mindig természetes fénynél aludtak,éjszaka pedig -hogy biztos ne keverjék a nappalokat az éjjelekkel- csak egy kis lámpát kapcsoltam,azt is a másik helységben.

2011. aug. 16. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen!

Pár hetes volt mikor rájöttem,hogy zavarja a világos!Soha nem keverte össze az éjjel a nappallal!

Én sem tudok teljes fényáradatban elaludni hát még egy pici baba akit így is sok inger ér egész nap!

2011. aug. 16. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, kb. 3 hónapos kora óta. Nincs töksötét, inkább félhomály. Sosem keverte a nappalt az éjjellel. Ebből is tudja, hogy most alvás jön. Amúgy én sem tudnék nappali fényben aludni, pedig jó alvó vagyok...
2011. aug. 16. 23:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor ha elköltözünk ésn is kipróbálom a félhomályt. Sajnos most nincs rá lehetőségem, de lehet, hogy ezért alszik el olyan nehezen nappal.
2011. aug. 17. 07:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!