Besötétítessz pár hetes/hónapos babád délutáni alvásához?
Én nem sötétítek be, bár a mi lakásunkba, nem vág be a nap.Főleg nem délután.Belső udvarra néz az ablak.
Most voltunk vidéken, ott 7 ágra sütött be a nap, de nem engedtem le a redőnyt, csak este. Ő tud, fényben is jókat aludni!:)
A szakkönyvek azt írják,hogy 1 éves korukban kezdi zavarni a kicsiket a fény amikor alvás idő van. Hát,én nem tudom hogy lehet e hinni ennek...
2 lányom van,egyszer sem húztam le a redőnyt,nappal mindig természetes fénynél aludtak,éjszaka pedig -hogy biztos ne keverjék a nappalokat az éjjelekkel- csak egy kis lámpát kapcsoltam,azt is a másik helységben.
Igen!
Pár hetes volt mikor rájöttem,hogy zavarja a világos!Soha nem keverte össze az éjjel a nappallal!
Én sem tudok teljes fényáradatban elaludni hát még egy pici baba akit így is sok inger ér egész nap!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!