Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért vergődik így a babám...

Miért vergődik így a babám mielőtt teljesen felébredne? A fejét jobbra-balra dobálja, a lábaival kirúg. Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 08:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, 3 hónapos, és kb. 1 hónapja vettem észre...
2008. júl. 17. 08:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk olyankor pukiznia kell.Többnyire minden ébredés után pukizik egy kettőt.
2008. júl. 17. 08:28
 3/8 anonim ***** válasza:
A mi babánk is három hónapos és ő is ugyan ezt csinálja. Igen ő is pukizik ilyenkor egyet-kettőt, de nem mindíg. Ne izgulj szerintem ez teljesen normális dolog. T.
2008. júl. 17. 08:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Én még nem vettem észre, hogy pukizna közben. És minden éjjel és reggel is csinálja. Nem árthat vajon ez a fejdobálás?
2008. júl. 17. 08:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Ilyenkor vagy megetetem, ha itt az idő, vagy oldalára fordítom, és akkor szépen tovább alszik.
2008. júl. 17. 08:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztosan nincs semmi gond. Lehet, hogy nem sikerül neki pukiznia, pedig az ingert érzi. Tornáztasd meg a lábacskáit, hátha úgy könnyebb lesz.
2008. júl. 17. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Lányom most egy hónapos, de mindig így alszik. Kb 2 órát alszik nyugodtan, a többi ilyen dobálózás, amit megtarkít krákogással, hörgéssel, öklendezéssel... Eleinte nagyon féltünk mi is, állandóan ugráltam hozzá, hogy felkelt, de alszik még ilyenkor tovább. Most is ilyen még, órákon át képes így aludni (végigalussza az éjszakát)

Szerintem nincs baja, mert akkor sírna. VAgy rosszat álmodik, vagy a szeleket hajtja, vagy én sem tudom, de érdekelne, hogy bír ilyen hosszú időt ilyen dobálózással tölteni...

2008. júl. 17. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Te sem kérdezted még az orvost, hogy mi lehet ez?
2008. júl. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!