Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért vergődik egész éjszaka...

Miért vergődik egész éjszaka 11 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Alszik moccanás nélkül este 7-től éjfél körülig,és utána hasravágja magát ,felül és sírdogál.Megyek megnyugtatom,megitatom,lefeketetem,cumika,már úgy tünik ,hogy alszik.De mire visszaérek az ágyamhoz már megint ül és sírdogál,nyüszög.Sokszor már olyan fáradt vagyok ott állni mellette,hogy felkapom és viszem magam mellé,de ott ugyanúgy folytatja tovább:(((Egészen reggelig!Vergődik,forog,álmában mászik,úgy hogy meg sem emeli a fejét csak tolja az ágyon.Én meg nem merek aludni,nehogy lefejeljen az ágyról!Totálkáros vagyok,mert hónapok óta ez megy!!!!Miért vergődik vajon????
2011. máj. 31. 08:43
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan ezt csinálja a lányom, és ennyi idős. Én a mozgás fejlődésre gondolok vagyis hogy sokat mozog és talán fáj a lába vagy ilyesmire tudok tippelni, szerintem el fog múlni. Szerencsére nálunk ilyen csak 1 héten 1x ha elő fordul de nekem az is bőven elég.

2011. máj. 31. 08:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtál!!!Nálunk minden áldott éjszaka:(((

És nem elég nekem ez,de a férjem ezt nagyon rosszúl tűri,és velem ordíbál:(((.

2011. máj. 31. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kislányom is 11hónapos lesz.

Ő is sokáig ezt csináltam, én arra gondoltam sokáig h a költözés bezavarta vagy a fogai (10nél tartunk) vagy a mozgásfejlődés. (Elindult a héten, olyan édi ahogy totyog)

De ha átvittem magam mellé a halába akkor ott szépen aludt reggelig. Azóta együtt alszunk és semmi baj nincs. Egyszerűen nem bírja már a kiságyat. Most gondolkodunk azon h kap egy gyerekágyat és megnézzük h mi lesz. Amúgy azt vettem észre h éjszaka sokat forog és mocorog álmában, biztos az volt már a baja h kicsinek találta a kiságyat és nem tudott bele úgy mocorogni. Vagy egyszerűen anyahiánya volt :)

2011. máj. 31. 09:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is mindig azt remélem,hogy ha átviszem akkor majd alszik,de nem!Ugyanúgy vergődik,felül sírdogál.2 foga van már 7 hónapos korában kijött és azóta semmi és nem is látok jönni sem én sem a doki.Menni még nem tud,mászni is csak 3 hete.Meg feláll.Ha fogom a kezét lép egyet kettőt jó nagy terpeszben.

2011. máj. 31. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:

szia!

nem lehet hogy melege van,vagy fázik?nálunk is volt ilyen gond és anyukám mondta hogy próbáljam ki hogy leveszek,vagy ráadok még egy réteg ruhát és tényleg!működött,pedig azt hittem hogy ha annyi ruha van rajta mint rajtunk este akkor jó neki!vagy esetleg a foga?lehet kapni hopmeopátiás kúpot viburcol a neve,lefekvés előtt adj neki 1-et,nekünk mindig bevált!

2011. máj. 31. 09:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia!Van is itthon kúp!Este adok neki egyet,mert tényleg nem jó ez így se neki,se nekünk!!!

Olyan nehéz dolog ez a melege van vagy fázik,nálunk csak melege lehet szerintem,mert 25 fok körül van,de nem tudom mit vehetnék le róla,mert van egy hosszúujjú body,meg egy extravékony pólóanyagú vállpántos zsák rajta és nincs betakarva.Ez sok lenne?De puci lábbal meg nem fázik meg?Reggelre azért lehűl 22-23 fokra.Nála nincs nyitva az ablak.és éjfélig nincs semmi baja,nem nyűglődik,csak onnantól reggelig.

2011. máj. 31. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 6.5 hónapos lányom csinálja ezt, 3-4 napja. Nálunk tuti fogzás, kettő már kijött és jön legalább még egy foga. Nem egyszerű:(:(

Viburcol-t akarunk ma kipróbálni hátha segítene, sokan dicsérik.

2011. máj. 31. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem melege van!az én lányom egy rövid ujjú bodyban alszik zokni nélkül és nem fázik meg!próbáld ki!(pedig ő is kitakarózik)
2011. máj. 31. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!