Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért "vergődik" éjszaka...

Miért "vergődik" éjszaka 11-től 01h-ig az 5 hónapos fiam?

Figyelt kérdés

8 körül elalszik és napok óta szinte pontban 11kor elkezdi. Cumit kér, amit folyton kiköp, de aztán nyöszörög és csak akkor nyugszik meg, ha visszaadjuk. Ez így megy negyedóránként kb másfél-két órán keresztül. Nem azért csinálja mert éhes, vagy szomjas, mert azt nem fogadja el.Nincs is teljesen ébren ilyenkor, csak úgy félálomban.De miután ez megszűnik édesen egy moccanás nélkül alszik reggel fél 8ig. Közben egyszer 3 órakor eszik, de azonnal vissza is alszik.

hogy szoktassam le erről?

Köszi mindenkinek.

2010. jan. 31. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nahát akkor kezet foghatunk!!

Az én drága kisfiam is ezt csinálja és még az időpont is megegyezik.Na kiváncsian várom hogy milyen válaszok érkeznek.Hátha használható tippet kapunk :-))

2010. jan. 31. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem pici lányom van aki 8-kor szopizik,majd alszik fél 10-ig és onnantól jön a horror.Ordít(pedig soha nem szokott!)nem kell neki se a cumi,se a cici.Mindez tart éjfélig aztán szépen elnyüszörög.Ezt most csinálja kb 1 hete és én is tanácstalan vagyok.
2010. jan. 31. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem a 2 hetes babám csinálja ezt:D Az időponttól kezdve,minden megegyezik(bár ő még kézben megnyugszik,de nem alszik).
2010. febr. 1. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!