Mikor költöztél ki a gyerekszobából?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyan anyukák, akik babájukhoz a kezdetekkor beköltöztek a gyerekszobába? Mikortól költötettek ki?
2 hónapos a fiam, ő a kiságyában szépen egyedül alszik, de úgy gondoltam, hogy csak akkor mennék már ki ha átalussza az éjszakát. Bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy "megváljak" tőle éjszakára. :)
Nálatok, hogy volt?
2014. jan. 14. 17:14
12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat! :) Természetesen én mindenkinek pozitív értékelést adtam. :) Úgy látom eléggé változatosak a tapasztalatok. Sajnos az én kisfiam is tápszeres, valószínű ezért lehet, hogy már esténként egyre többet alszik, már egyhuzamban 6 órát alszik. Ha így folytatja kb. 4 hónapos korára saccolnám, hogy végigalussza majd az estét. De alvás szempontjából ennek a hat órának is nagyon örülök :)
2014. jan. 15. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!