Mikor költöztél ki a gyerekszobából?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyan anyukák, akik babájukhoz a kezdetekkor beköltöztek a gyerekszobába? Mikortól költötettek ki?
2 hónapos a fiam, ő a kiságyában szépen egyedül alszik, de úgy gondoltam, hogy csak akkor mennék már ki ha átalussza az éjszakát. Bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy "megváljak" tőle éjszakára. :)
Nálatok, hogy volt?
2014. jan. 14. 17:14
1/12 anonim válasza:
1 éves,még mindig a gyerekszobába lakom,mert éjjel még sokat ébred cicizni.Van ott egy saját ágyam,ő meg a kiságyba alszik.
2/12 anonim válasza:
Nálunk ők aludtak a mi szobánkban. Kb. 13-14 hónaposak voltak mikor a saját szobájukba költöztek.
3/12 anonim válasza:
Az enyémek 3 és 1,5 évesek. Egy nagy ágyon alszanak közösen. Este én párommal fekszem le aludni, de nincs olyan éjszaka, hogy valamelyikük fel ne kelne, és akkor közöttük alszok az éjszaka hátra lévő részében. Még egy ideig biztos így lesz.
4/12 anonim válasza:
Most lesz 9 hónapos a kisfiam, még én is a gyerekszobában alszom, éjjel 1-2 ritkán 3 alkalommal ébred, olyankor szopizik és pillanatok alatt vissza is alszik. Férjem 3 műszakban dolgozik, annyira nem boldog a helyzettől, de így ő is és mi is ki tudjuk pihenni magunkat. Szerencsére nem ment a házaséletünk rovására, mondjuk azelőtt is sokat aludtunk külön, mert nagyon horkol. Bocs, hogy kicsit eltértem a témától! :) Kiköltözni én is akkor akarok, ha már nem ébred éjszaka, mondjuk nem tudom mikor jön el ez az üdvös állapot. :)
5/12 anonim válasza:
Nálunk két francia ágy van. Egy a gyerek szobában, egy a mi hálónkban. A férjem is beköltözött velem a gyerekszobába. Amikor 2 éves lett, akkor költöztünk ki együtt. A két szoba között megbontottuk a falat, van egy átjáró, ha hiányoznánk nekik éjjel, meg hogy halljuk ha bajuk van. (pl. betegség). most 5 és 2,5 évesek.
6/12 anonim válasza:
Nagyobbik mellől akkor, amikor 3 hónapos volt (attól kezdve aludta át az éjszakát, lehet h zavartuk előtte :-) A kicsi mellől hamarabb, mert ficeregve aludt és alszik a mai napig, én meg nem bírtam tőle, pár hét alatt zombi lettem. Jól hallom őket így is, de nyugodtan alszik mindenki. Amúgy pedig kinek mi a kellemes. Ha szeret a babával aludni, hát tegye, ha nyugodtabban pihen más légtérben, az is érthető, hiszen kell a pihenés, hogy helyt tudjunk állni. Az sem mindegy, hogy szopik a baba, vagy tápszeres e. Az enyémek sajna tápszeresek voltak.
7/12 anonim válasza:
Ő aludt a mi szobánkban 15 hónapos koráig. Utána csináltuk meg a nappalit gyerekszobának, azóta külön alszik, csak ha beteg, akkor alszunk együtt, mint most. 4,5 éves
8/12 anonim válasza:
hat hetes korában költöztem vissza a hitvesi ágyba, és láss csodát, utána végigaludta az éjszakát!
9/12 anonim válasza:
Sose költöztem be,Ő aludt nálunk a saját kiságyába aztán kész lett a gyerekszoba és 2,5 hónaposan átvittük,nagyon jól aludt sokkal jobban,mint előtte.
10/12 anonim válasza:
1 hónapos kora után, de van bébiőrzőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!