Szerintetek igaza van a védőnőnek?
Húgom kisfia december 21-én volt 2 éves. Nagyon aranyos, okos kisfiú. Viszont a védőnő szerint nem fejlődik rendesen, mivel még nem tud beszélni. Beutalta neurológiára.
A gyerek amúgy kérdésre mindent megért, megcsinál, telefont, tabletet önállóan kezeli, játszik. Az apja azt mondja, ő is 3 évesen szólalt meg. Most kezdi amúgy mondogatni, hogy apapapap, meg ilyenek.
Szerintetek? Volt még valakinek ilyen, hogy később kezdett beszélni a baba? A hallása rendben van.
sziasztok!
Bocsi, hogy már este nem válaszoltam, de tanítok, és nagyon sok felmérőt kellett javítanom. Most is azt csináltam reggel...
Na de már itt vagyok.
Szóval a keresztfiam egyáltalán nem beszél, 3-4 állathangot utánoz. Nappal is alszik, de már most 2 éves korára alszik át egy éjszakát. Kisebb korában 3-4 órákat fenn volt éjjel. Nagyon sokat kellett vele éjszakázni, néha a húgom már olyan volt, mint egy élő halott. Komolyan. És akkor odaadta neki a telefonját, és azzal elvolt a gyermek, legalább nem ordított órák hosszat egyfolytában hajnalban...
Azóta meg csak az kell neki.
Szerintem különben a társaság hiánya a legrosszabb. Egy héten 2x találkozik a húgom anyukánkkal, amikor eljönnek, akkor legalább a nagymamájával is van a kicsi, de amúgy nincs társaságban. Csak az anyja van neki.
Amúgy, ha az én kisfiam lenne, és biztosan elvinném arra a kivizsgálásra. mivel nem invazív, nem fájdalmas. Nem lesz tőle a gyereknek semmi baja. De valószínűleg az is közrejátszik abban, hogy anyukám lebeszélte a húgomat erről, mert nem akarja, hogy azt mondják a gyerekre tévesen, hogy maradandó baja van.
Sajnos a bölcsi kilőve, mert nincs a faluban bölcsőde...Én is ajánlottam már. Óvodába pedig csak fél év múlva viheti szokatni.
Jó lenne, ha leszokna a tabletről, meg a telefonról....remélem, le fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!