Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, milyen a kapcsolatoto...

Anyukák, milyen a kapcsolatotok a párotokkal?

Figyelt kérdés

Egészen a szülésig minden rendben volt. Heti 5-6 szeretkezés, mentünk ide-oda, sokat filmeztünk stb...

Megszületett a kisfiúnk akire 1 évet vártunk, imádjuk, szeretjük.

9 hónapja szültem, 3 fog.gátlót próbáltam, egyik sem volt jó, lecsökkent a libidóm mindegyiktől.

Most ott tartunk hogy már nagyon unom hogy állandóan piszkálva vagyok hogy szexeljünk, miért változtam meg ennyire stb...

Engem is nagyon bánt hogy más lettem, igyekszem vissza változni de nem megy.

A férjem azt mondogatja hogy más családban biztos nem ilyen rossz a helyzet.

Napközben a kisfiúnk totál lefáraszt, este miután leraktam aludni még sok dolgom van, kutya-macska etetés, fürdés, cumisüveg elmosás, tea bekészítés stb... Apróságok, de 9 óra mire ágyba kerülök és akkor már nem arra vágyom hogy szexelni kelljen hanem hogy bambulhassam kicsit a tv-t és aludhassak.

Megértem őt is, hiányzom neki, de nem fogja fel hogy képtelen vagyok mindenre és mindenkire állandóan figyelni amikor magamra sincs időm soha.

Nálatok ezek a dolgok hogy mennek? Ti is megváltoztatok mióta babátok van? Tényleg én vagyok a rossz mert nem vagyok képes mindenre vagy más is van hasonló helyzetben? Próbálok, igyekszem változtatni, szedek magneb6-ot hogy fittebb legyek, homeos depresszió elleni bogyót is szedek (sírósságra és nemi vágy csökkenésére van), néha úgy érzem ezek segítenek, de ... Nemtudom...

Családi házban lakunk, rengeteg tenni való van, a babával sem egyszerű mert nagyon anyás lett és 2 percre nem tudom a szobájában hagyni. Kész kínlódás egy porszívózás vagy egy főzés is.

Kimozdulni nem tudok max a boltig meg vissza.

Barátnőm nincs sok, egy van akivel jól megvagyunk, de most ő is a saját babájával van elfoglalva.

Úgy érzem hogy kész, végem... Nem bírom már.

Az állandó gyerek sírás, nyűgösség, alig alszik, sok a munka, a férjem csesztet, nincs időm semmire, nem megy a diéta, nem segít senki....

Hogy hozhatnám helyre az életünket? Nem akarok még nagyobb problémákat és késöbb válást...

2014. jan. 10. 11:41
1 2
 11/14 gabszem ***** válasza:
hát nálunk is megváltozott a helyzet. Kislányom most lesz 2 éves, és én szülés óta nem kívánom a szexet. FŐleg a párom unszorására szoktuk csinálni, én este olyan vagyok mint a mosott sz..r, mert a gyerek még mindig sokat fent van éjszaka, nappal meg mindig van tennivaló, pedig nekem a Férjem, sokat segít a házimunkában. Mindent megcsinál ha kell , fürdőszobát sikál, felmos, porszívózik, főzésben is segít, mikor mit. EGy szavam se lehet, most tervezzük a második gyereket, bár nem tudom hogy fogom bírni strapával...
2014. jan. 10. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Ahol meg masfel 2 evesen is kinlodas megy oda minek meg egy gyerek? Ne haragudjatok, de ezt foleg a 2 utolsotol kerdezem!

Nekem 4 eves a fiam 7-8 hetes terhes lehetek, hamarabb ongyilkossag lett volna a baba es kedvem sem volt ujra gyerekezni, kinlodni! Arrol nem beszelve hogy egy olyan kapcsolatba biztos nem szulnek ahol apa a 15 honap alatt immel ammal teszi a "dolgat"...

Eloszor ezeket kene helyre rakni, mert igy is lestrapalt a kapcsolat elso hallasra! De remelem nem ilyen drasztikus a helyzrt (bar ilyenkor mindenki mentegetozni kezd)...

Elsonek a kapcsolatot kell apolni es ugyanolyan eros szilard kapcsolatba szulni a kovetkezot!

De hihetetlen hogy felrelepes nelkuli az a kapcsolat ahol 2 ev alatt (terhesseggel) egy kezen szamolhato az egyuttlet...

2014. jan. 10. 13:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Már attól jobban érzem magam hogy ilyen kedvesek vagytok. Igyekszem megfogadni a tanácsokat, kevesebb munka, több kikapcsolódás.

2 hete mozgok, itthon szobabicikli, vagy elmegyek futni, kifejezetten jól esik.

2014. jan. 13. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Szuper vagy! Igy tovabb!
2014. jan. 13. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!