Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már kezdek elkeseredni. Miért...

Már kezdek elkeseredni. Miért nem akar forogni lassan 6 hós babám?

Figyelt kérdés
5 hónaposan párszor átfordult hasról hátra,de azóta sincs semmi.Ha lerakom elnézelődik,amikor meg elfárad,sír,hogy fordítsam vissza.A hátáról meg meg sem próbálja.Ráadásul egy ismerősöm megjegyezte,hogy lassan már kúsznia meg ülnie kellene...Na nekem több se kellett...
2009. nov. 30. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele(ismerőssel)a babák mozgásfejlődése nagyon eltérő mi is kb másfél hónapja forgunk,és előtte hasról hátra már párszor átfordult amit szünet követett és most múlt 8 hós ne aggódj türelem és sokat legyen a földön játékokat tegyél közelébe de úgy hogy pont ne érje el és lesz inspiráció
2009. nov. 30. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt mondják,hogy ha már egyszer megcsinálta akkor képes rá,és tudja,csak vagy nincs kedve,vagy éppen mással van elfoglalva.

2009. nov. 30. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem se foglalkozz massal.Minden baba mashogy fejlodik.En sokat tettem le a foldre a hatara jatszani.Es tobszor gyakoroltam vele a fordulast.De vegulis magatol fordult at.Ne eroltesd annyira!!!Rafog o jonni es nincs elkesve!!!!!!

2009. nov. 30. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat.Próbálkoztunk eddig is a dolgokkal amiket irtatok.Egyszer majd csak összejön.Igyekszek néha túlzásba vinni az aggodalmaskodást,de ugye itt is sokan már 3-4 hónapról beszélnek és ha kicsit lassabb a mozgásfejlődése már lassan akkor is itt lenne az idő...Mégegyszer köszi.Nyugodtan ki fogom várni!!!
2009. nov. 30. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát az én lányom: nem forgott, nem kúszott, 10,5 hósan kezdett mászni, és 13 hósan járni. Szóval még nagyon ráértek!
2009. nov. 30. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad tornáztatni? Nekem a védőnőm mondta annak idején, hogy fektessem rá egy babatakaróra hanyatt és emeljem fel az egyik kezét a feje mellé és óvatosan a takarót két kézzel megfogva a takaró segítségével gördítsem át a hasára, majd onnan vissza úgy, hogy a kis kezét amin átgördül azt a teste mellé kell hajtani. Remélem érthetően írtam le. Ezt naponta többször is érdemes megcsinálni. Ja és nekünk is legalább 2 hét telt el az első átfordulás után, hogy újra próbálkozott. Tornáztasd! Megéri!
2009. nov. 30. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam,de mindenképpen ki fogom!Köszi a tippet!!
2009. nov. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!