Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bocs a furi kérdésért, nektek...

Bocs a furi kérdésért, nektek volt olyan, hogy mikor menni kellett wc-re, vitted magaddal a babát is, mert különben nem tudtál vele mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Nekem ez picit bizarr, főleg, hogy nagyvécézni csakis egyedül tudok, és minden apró zaj is zavar.
2014. jan. 8. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én is gyorsan végzek, de nem elég gyorsan :-)
2014. jan. 8. 14:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem viszem be, berakom addig a járókába.
2014. jan. 8. 14:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem mászott, addig mindig betettem a kiságyába és bekapcsoltam neki a körbe forgó zenélőjét. Tudtam, hogy az kb. 2 perc alatt jár le, azalatt kellett elintéznem mindent a wc-n:-) Amikor már mászott és járt, volt, hogy sírt és nem tudtam kiküldeni a fürdőből, amíg én wc-ztem, mert mindenáron hozzám akart bújni. Még most is megmosolyogtat az az eset, amikor így éppen nagy dolgomat intéztem, fel kellett vennem a gyereket, mert nagyon sírt és olyan erősen bújt hozzám és szorított, hogy nem tudtam lefejteni magamról a kezét. Végig azon gondolkodtam, hogy a párom csak 4 óra múlva ér haza, vajon addig kibírom-e a wc-n ülve a gyerekkel a nyakamban :-) Most már 2 éves elmúlt, bejön, megnézi mit csinálok, aztán közli, hogy inkább megy és megeteti a játékállatait, majd rámcsukja a fürdőajtót:-D
2014. jan. 8. 14:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
én is vittem magammal. Amikor tudott kúszni-mászni akkor pedig magától jött. Engem nemzavar.
2014. jan. 8. 14:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy volt olyan. Amikor elkezdett menni mindig vittem magammal a wc-re, nehogy addig galibát csináljon odakint. Ez kb fél év volt. Sose jutott eszembe hogy ez kínos lehet vagy akármi probléma lenne ezzel.
2014. jan. 8. 15:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy ott gubbasztott velem a wc- ben a pihenőszékben, de most bár be tudna jönni, mert eléri a kilincset, inkább nem jön be. Lehet nagy trauma volt neki, de nem volt más választásom anno. :D:D:D Jó annak, aki gyorsan végez, nekem felér egy kisebb szüléssel. Sosem zavart amúgy.
2014. jan. 8. 15:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem volt már többször is, hogy az ajtót nyitva hagytam, hogy fél szemmel lássam a babát.
2014. jan. 8. 15:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Amikor nem tudott járni és elvolt a kiságyban akkor ott hagytam, de ha éppen sírt, akkor be a hordozóba és szépen elnézelődött amíg elvégeztem a dolgom. :D Most hogy járni tud mindig jön velem, és sajnos oda áll mellém, és bámészkodik. De annyi idő a nagy wc, mint amikor valaki hosszabban pisil, úgy hogy nem problémázok miatta.
2014. jan. 8. 15:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Mióta jár, jön utánam. Szobatisztaságra szoktatásnál nem hátrány, amúgy engem is kiborít.
2014. jan. 8. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Amig pici volt addig ott hagytam az ágyon vagy a játszó szőnyegen. Most mászik és fel áll mindenhol, nem merem ott hagyni sehol, magammal biztos nem vinném, berakom gyors a kiságyba. Van hogy sír de nem tudom mit csinálni. Olyan pici a wc-nk h nemtudom bevinni ha akarnám se...
2014. jan. 8. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!