Bocs a furi kérdésért, nektek volt olyan, hogy mikor menni kellett wc-re, vitted magaddal a babát is, mert különben nem tudtál vele mit kezdeni?
Figyelt kérdés
Nekem ez picit bizarr, főleg, hogy nagyvécézni csakis egyedül tudok, és minden apró zaj is zavar.2014. jan. 8. 13:27
11/22 anonim válasza:
1. vagyok. Én is gyorsan végzek, de nem elég gyorsan :-)
12/22 anonim válasza:
Nem viszem be, berakom addig a járókába.
13/22 anonim válasza:
Amíg nem mászott, addig mindig betettem a kiságyába és bekapcsoltam neki a körbe forgó zenélőjét. Tudtam, hogy az kb. 2 perc alatt jár le, azalatt kellett elintéznem mindent a wc-n:-) Amikor már mászott és járt, volt, hogy sírt és nem tudtam kiküldeni a fürdőből, amíg én wc-ztem, mert mindenáron hozzám akart bújni. Még most is megmosolyogtat az az eset, amikor így éppen nagy dolgomat intéztem, fel kellett vennem a gyereket, mert nagyon sírt és olyan erősen bújt hozzám és szorított, hogy nem tudtam lefejteni magamról a kezét. Végig azon gondolkodtam, hogy a párom csak 4 óra múlva ér haza, vajon addig kibírom-e a wc-n ülve a gyerekkel a nyakamban :-) Most már 2 éves elmúlt, bejön, megnézi mit csinálok, aztán közli, hogy inkább megy és megeteti a játékállatait, majd rámcsukja a fürdőajtót:-D
14/22 anonim válasza:
én is vittem magammal. Amikor tudott kúszni-mászni akkor pedig magától jött. Engem nemzavar.
15/22 anonim válasza:
Persze hogy volt olyan. Amikor elkezdett menni mindig vittem magammal a wc-re, nehogy addig galibát csináljon odakint. Ez kb fél év volt. Sose jutott eszembe hogy ez kínos lehet vagy akármi probléma lenne ezzel.
16/22 anonim válasza:
Volt, hogy ott gubbasztott velem a wc- ben a pihenőszékben, de most bár be tudna jönni, mert eléri a kilincset, inkább nem jön be. Lehet nagy trauma volt neki, de nem volt más választásom anno. :D:D:D Jó annak, aki gyorsan végez, nekem felér egy kisebb szüléssel. Sosem zavart amúgy.
17/22 anonim válasza:
Velem volt már többször is, hogy az ajtót nyitva hagytam, hogy fél szemmel lássam a babát.
18/22 anonim válasza:
Amikor nem tudott járni és elvolt a kiságyban akkor ott hagytam, de ha éppen sírt, akkor be a hordozóba és szépen elnézelődött amíg elvégeztem a dolgom. :D Most hogy járni tud mindig jön velem, és sajnos oda áll mellém, és bámészkodik. De annyi idő a nagy wc, mint amikor valaki hosszabban pisil, úgy hogy nem problémázok miatta.
19/22 anonim válasza:
Mióta jár, jön utánam. Szobatisztaságra szoktatásnál nem hátrány, amúgy engem is kiborít.
20/22 anonim válasza:
Amig pici volt addig ott hagytam az ágyon vagy a játszó szőnyegen. Most mászik és fel áll mindenhol, nem merem ott hagyni sehol, magammal biztos nem vinném, berakom gyors a kiságyba. Van hogy sír de nem tudom mit csinálni. Olyan pici a wc-nk h nemtudom bevinni ha akarnám se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!