8 hónapos gyermek + vadaspark? [Bocs a buta kérdésért! ]
Holnap elmennénk vadasparkba a lányunkkal együtt, aki 8 hónapot töltötte be két napja.
Anno mikor még terhes voltam, akartunk menni, de ismerősök azt tanácsolták, hogy kerüljük el, mert nem tudni milyen fertőzések vannak ott. Nem tudom pontosan, ezt mire is értették, hogy maga a hely higiéniailag nem megfelelő (pl. wc, mosdók) vagy az állatok miatt nem szerencsés oda menni.
A lányunk még nem jár, tehát babakocsiban lenne vagy max. kézben, ha kivesszük, hogy több mindent lásson.
Ti elmennétek vagy nem?
nem értem miről beszélt az ismerős (vagy fanatikus tisztaságmániás,aki fél az állatoktól mert azok FERTŐZŐEK)
Menjetek nyugodtan,élvezni fogja
melyik vadaspark? pest melletti? budakeszi talán, nem is tudom :S
csak mert ha oda mentek akkor felejtsd el a babakocsit! vigyetek kengurut vagy kendőt. mi nemrég voltunk babakocsival, az volt a vége, hogy apa cipelte a 1,5 évest én meg szenvedtem a kocsival mert köves föld út van ami vagy meredek emelkedő vagy meredek lejtő.
amúgy a higiénia miatt ne aggódjatok, attól, hogy sétáltok állatok között, nem lesz semmi baj :)
A higénével semmi gond nem lesz. A lányom nem volt még 4 hónapos amikor elmentünk a Budakeszi vadasparkba. Mondjuk hidegen hagyták az állatok. Bezzeg a fa korlátot percekig nézegette. :)
Viszont ott tényleg jobb egy hordozó, mert a babakocsi kemény menet azon a meredek földúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!