Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bocs a furi kérdésért, nektek...

Bocs a furi kérdésért, nektek volt olyan, hogy mikor menni kellett wc-re, vitted magaddal a babát is, mert különben nem tudtál vele mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Nekem ez picit bizarr, főleg, hogy nagyvécézni csakis egyedül tudok, és minden apró zaj is zavar.
2014. jan. 8. 13:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ilyen nem volt, tök jól elvolt a játszószőnyegen amíg kicsi volt, soha nem vittem magammal. Most, hogy 19 hónapos és persze már régen jár, jön utánam. Mivel a kilincset is szépen kezeli, így simán benyit és jön ölelkezni. Ez van, hozzászoktam,majd elmúlik ez is.
2014. jan. 8. 13:32
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt, igen. Sőt, régebben jól elvolt egyedül, mostmár jön velem mindenhová. Nem számít, hogy wc-re mennék, vagy akárhová... Ez van, annyi a szerencse, hogy nem néz közben. :)
2014. jan. 8. 13:32
 3/22 anonim ***** válasza:
En megusztam, de egy baratnom meselte,hogy kenytelen volt kozben agyereket az oleben tartani.
2014. jan. 8. 13:33
 4/22 anonim ***** válasza:
Sosem vittem és nem is jött be utánam.
2014. jan. 8. 13:35
 5/22 anonim ***** válasza:
nem, de én nagyon gyorsan wc-zek :))
2014. jan. 8. 13:35
 6/22 A kérdező kommentje:
Én is gyorsan wc-zek, úgyhogy remélem, nem lesz ilyen velem :)
2014. jan. 8. 13:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Amíg pici volt, néha bevittem magammal, ha épp nyűgös volt és nem maradt el addig egyedül. Most 14 hónapos, sokszor magától jön utánam :)
2014. jan. 8. 13:42
 8/22 anonim ***** válasza:

soha nem vittem be egyiket sem,de utánam jöttek.

A nagyobbik 3 éves, ő egyáltalán nem jön be már mikor wc-n vagyok,játszik,a kicsi 1, és ha nyugiban akarom intézni a dolgom,akkor be kell tennem a kiságyba...amúgy én is gyorsan wc-zek:D

2014. jan. 8. 13:59
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy dolog van akkor nem, de ha csak gyorsan pisilek, akkor bejön utánam. Megjegyzem 2-3 ilyen alkalom után kezdte el érdekelni a WC és ráült. Előtte nem akart. :-)
2014. jan. 8. 14:00
 10/22 anonim ***** válasza:
Én be szoktam tenni addig a kiságyba vagy játszós ágyba.
2014. jan. 8. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!