Bocs a furi kérdésért, nektek volt olyan, hogy mikor menni kellett wc-re, vitted magaddal a babát is, mert különben nem tudtál vele mit kezdeni?
Figyelt kérdés
Nekem ez picit bizarr, főleg, hogy nagyvécézni csakis egyedül tudok, és minden apró zaj is zavar.2014. jan. 8. 13:27
1/22 anonim válasza:
Ilyen nem volt, tök jól elvolt a játszószőnyegen amíg kicsi volt, soha nem vittem magammal. Most, hogy 19 hónapos és persze már régen jár, jön utánam. Mivel a kilincset is szépen kezeli, így simán benyit és jön ölelkezni. Ez van, hozzászoktam,majd elmúlik ez is.
2/22 anonim válasza:
Volt, igen. Sőt, régebben jól elvolt egyedül, mostmár jön velem mindenhová. Nem számít, hogy wc-re mennék, vagy akárhová... Ez van, annyi a szerencse, hogy nem néz közben. :)
3/22 anonim válasza:
En megusztam, de egy baratnom meselte,hogy kenytelen volt kozben agyereket az oleben tartani.
4/22 anonim válasza:
Sosem vittem és nem is jött be utánam.
5/22 anonim válasza:
nem, de én nagyon gyorsan wc-zek :))
6/22 A kérdező kommentje:
Én is gyorsan wc-zek, úgyhogy remélem, nem lesz ilyen velem :)
2014. jan. 8. 13:37
7/22 anonim válasza:
Amíg pici volt, néha bevittem magammal, ha épp nyűgös volt és nem maradt el addig egyedül. Most 14 hónapos, sokszor magától jön utánam :)
8/22 anonim válasza:
soha nem vittem be egyiket sem,de utánam jöttek.
A nagyobbik 3 éves, ő egyáltalán nem jön be már mikor wc-n vagyok,játszik,a kicsi 1, és ha nyugiban akarom intézni a dolgom,akkor be kell tennem a kiságyba...amúgy én is gyorsan wc-zek:D
9/22 anonim válasza:
Ha nagy dolog van akkor nem, de ha csak gyorsan pisilek, akkor bejön utánam. Megjegyzem 2-3 ilyen alkalom után kezdte el érdekelni a WC és ráült. Előtte nem akart. :-)
10/22 anonim válasza:
Én be szoktam tenni addig a kiságyba vagy játszós ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!