Hogyan csináljam? 6 hetes kisfiam nagyon fel lett kapatva és mostmár nem tudom letenni egész nap fogni kell különben sir ha leteszem, sőt inkább ordit, ha felveszem elhallgat tehát semmi baja. Imádom de nem bírom állandóan tartani.
Fel lett kapatva???Egy pici babát nem lehet felkapatni.Az én gyerekeim teljesen normális ideig voltak hasfájósok, nem voltunk kórházban azon kívül amikor megszülettek, még is mind a kettő hónapokig hozzám volt nőve.Akkor vezettem háztartást amikor aludtak, egyébként meg folyamatosan ringatás, babusgatás, szeretgetés..stb ment.
Fektesd magad mellé, érezze az illatodat.Hidd el le fog szokni magától amikor már el kezdi érdekelni a világ, és el kezd mászni.A 7 hónapos fiamat már most nem bírom hordozni, mert kicsavarodik a kezemből, a 2,5 éves lányomon se látszik hogy "ölbaba" volt.Kedves önálló kiscsaj.Úgy hogy most ha sokat hordod az nem azt jelenti, hogy ez így lesz 18 évig!!Ha nehéz, találj más megoldást.Nálunk a mellém fektetés jött be.Az volt a lényeg, hogy mellettem legyenek, mert nekik ez a biztonság.Persze hogy üvölt a gyerek ha lerakod mint egy szobanövényt.
Mindig szomorú vagyok, amikor ilyen és ehhez hasonló kérdéseket látok. 6 hetes!!!! Másfél hónapja Te meg Ő egy test voltatok, most meg elvárnád tőle, hogy evett- pelus tiszta, és otthagyhasd? Persze, hogy sír! Utánad! Nem azért, mert szivat, vagy ugráltat! Érzelmileg szüksége van rád, úgy mint a kajára a pocakjának! Szerezz be egy kendőt és szabad lesz a kezed, de a babád ne hagyd sírni valami buta kitalált ok miatt!
istenem...
mi az hogy felkapatva nemrég született
nemrég még a pocakodbavolt 24 böl 24 orát
miröl beszélsz szüksége van rád
mai tei beleteszed vagy kenguru vagy hordozo kendö és rögtön nem "nyekereg"
na igen....
igazad van 4 dik válaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!