Akivel vele alszik a nagyágyban a babája, amikor már forog, kúszik, mászik hogyan akadályozzátok meg, hogy leessen?
Figyelt kérdés
Babám nagyon nehezen alszik el napközben, ezért a nagyágyunkban altatom. Még kicsi de mi lesz majd ha elkezdi a fent leírtakat? Már előre félek. Mindkét oldala szabad, nem tudjuk még a fal mellé sem tolni.2009. nov. 27. 21:17
2/9 anonim válasza:
1ik oldala fal,de pl. odateheted a pelenkázót, a másik oldalra a takarókat szoktam tenni, összehajtom őket,mintha 1 giliszta lenne, az van ott amíg le nem fekszünk.
3/9 anonim válasza:
Napközben tudsz rá figyelni. Más nem pár percenként benézel hozzá. 7-8 hónapos koráig elég egy-egy nagyobb díszpárna, a későbbiekben már az sem elég, mert átmászik rajta.
Szóval marad a folyamatos figyelés.
4/9 anonim válasza:
Miért nem teszed a kiságyába? Néhány nap után megszokja,és ő is jobban tud aludni külön,mint veletek.A babák sokszor forognak az ágyukban éjszaka,és a szülőket megrugdossák,ha együtt alszanak.Tapasztalat.
5/9 anonim válasza:
Matrac! Mi azon alszunk.Öszebujunk,szopizunk este,és én is nyugodtan alszom mert a földnél lejjebb ugye nem eshet:) 11 hónapos, és már egyedül alszik ott lenn,en csak altatom aztán bújok vissza apu mellé...így legalább olyan fárasztó mint amikor kiságyban aludt és fel kellett hozzá ébrednem éjjelente,de amikor egymás mellett aludtunk azon a jó kis matracon egész kipihent voltam...de hát valahogy meg kell tanulnia hogy egyedül aludjon...
6/9 anonim válasza:
Mi körbepárnáztuk az ágy szélét, de még így is leesett párszor. :(
7/9 anonim válasza:
Mi is matracot használtunk.A nagy ágy mellé raktuk,a férjem az ágyon mi pedig lenn.Kicsit olyan volt mintha együtt aludnánk.És mi nekünk se kellett éberen aludni.
8/9 anonim válasza:
Igen tudnak rugdosni ám, amikor a vesém, hasam, méhem 4 hós terhesen. Akkor döntöttem úgy hogy át tesszük a kiságyba. Az ágyát bevittük hozzánk, de nem rég költözött a saját szobájába.
9/9 anonim válasza:
Párna és takaró körbe.
A barátnőm egy idő után a párnákat és takarókat inkább a földre tette, mert barrikádtól függetlenül leestek a gyerekei, úgyhogy a talajt puhította inkább :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!