Hányan vagyunk itt olyan anyukák akikkel együtt alszik a babója a nagyágyban? És miért döntöttetek így?
Szia. Enyém 6 hónapos korig csakis és kizárólag babakocsiban aludt (éjjel is). Sajnos üvöltött a kiságyban, pedig mindennap próbáltuk ott altatni. Úgy is, hogy miután elaludt, átraktuk. Felébredt és nagyon sírt.
Mostmár egy éves, gond nélkül alszik a saját ágyában.. :) Nagyon sokat változnak a gyerekek és a szokásaik is az első egy-két évben. Nyugodtan cisnáld úgy, ahogy mindkettőtöknek (mindhármótoknak) kényelmesebb. :)
Mi úgy gondoltuk,h így a legjobb mindenkinek,ezért aludtak velünk,nem azért,mert valahogy így alakult.:)Éjszaka ha ébredtek,1-2 perc szopi,és aludt is mindenki tovább,nem voltam zombi,mindenki ki tudta pihenni magát.Aztán 2 éves koruk körül mentek a saját nagy ágyukba,azóta így alszanak,gond nélkül.4 gyerekünk van,2 éves korukig ha ébredtek éjszaka szopival aludtak vissza,de az együttalvás miatt sosem voltam kialvatlan,kimerült,nem is ébredt más fel ilyenkor.
Én nem bántam meg,sőt,nagyon szerettem,ahogy ott szuszognak,vagy a kis karjukkal átölelték a nyakam,és hozzám bújtak.:)
Hozzáteszem,nem várom el,h mindenki ezt tartsa követendőnek,csak egy példa,h miért jó együtt aludni lelkiismeretfurdalás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!