Leszoktatható ha a baba együtt alszik a nagyágyban velen egy éves kora után?
Arról van szó,hogy egy éves kora után szokott rá,ill. szoktattam rá,hogy mikor apa hajnalban elmegy dolgozni,és a lányom felébred,15 hónapos,akkor magam mellé veszem és együtt alszunk tovább.
Most úgy látom,kicsit megszokta,mert mikor apa otthon van akkor nem fér közénK,és sokat felébred,keres engem,feláll a kiságyban.Ilyenkor aztán vagy kézben altatgatom,vagy lefekszem vele AZ ő szobájában lévő kanapéra.De ugye ez egyik sem megoldás.
Ráadásul nekem is nagyon jó,hogy ott van mellettem.Csak félek,később még nehezebb lesz.Meg már az esti elalvás sem megy rendesen,először mindig kézbe vágyik,utána tudom csak lerakni,kb 20 perc múlva a saját ágyába.
Hogyan szoktattátok le a nagy ágyban való alvásról,hpgy viselte a babátok?
És a párotok ?
Én együtt alszom a másfélévesemmel, és amíg ő nem kezdeményezi a függetlenedést, nem is erőltetem.Nagyon jó érzés vele aludni.
Van olyan ismerősöm, aki ellenzi, és ő azt tanácsolta, amit Te is írsz, hogy véletlen se vegyem magam mellé, hanem inkább én aludjak vele x ideig egy szobában, az ágya melletti matracon. Nekik bevált.
Én is így jártam nemrég, de nem bánom. Van , hogy nem ébred hajnalban, akkor az ágyában alszik végig.
Le lehet szokatni, de minél nagyobb, annál nehezbb lesz.
Aludj jól, gyermekem c könyv, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!