Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most 6 hetes a babánk és nem...

Most 6 hetes a babánk és nem alszik el a kiságyában. Mindig felébred ha beteszem, de viszont velünk a nagyágyban rögtön elalszik. Ti hogyan oldjátok meg ezt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
velünk aludt hat hónapos koráig,azután meg simán elaludt a kiságyban.Ha ott teszed le aludni,ég ébren akkor el sem alszik?
2009. dec. 23. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Hehe, mintha magamat olvasnám! :) A kiságyikó klasszisokkal hidegebb és ijesztően üres a babó számára. Míg a nagyágyban érzi az általad leadott hőt és persze anyucit magát. Hát kell ennél megnyugtatóbb? Nyilván nem fogja a rosszabbik verzió választani, ha van jobb is. Ráadásul ő még olyan picur, hogy ösztönökből él. Testközelben nyugszik csak meg, mert az van beléjük kódolva, hogy ha egyedül maradnak, akkor veszélyben vannak. (még az ősidőkből maradt ez ránk.) Úgyhogy ne bándd a helyzetet, nem te tehetsz róla. (persze a babád sem!) Maradjon addig veletek, amíg igényli. El fog múlni ez is idővel. Én is magam mellett tartom, pedig kezdetektől a kiságyra akartuk szoktatni. Nem ment! :P Végül is elfér, és ha csak ennyi kell a nyugodt éjszakához, akkor miért ne? Ha nagyon nem favorizálod a veletek alvást, akkor azt csináld, amit én: szopi és büfi után, mikor már félálomban van, ráfektetem egy polártakaróra, ami gyorsan visszaadja a saját hőjét a babának, és szorosan becsomagolom. Ez olyan érzést kelt neki, mintha fognák. Ami fontos, hogy így ebben a helyzetben várd meg, míg jobban bealszik (én ilyenkor felülök az ágyon, nekidőlök az ágytámlának és a kezemben ringatom, így nem olyan vészes kivárni, míg elalszik) és aztán lassan felállni vele és rettentő óvatosan le lehet tenni a kiságyba. Ha a babák mélyálomban vannak, nehéz őket felébreszteni, úgyhogy ha le sikerült tenned, valószínűleg úgy is marad pár óráig. :) 4 hetes baba anyukája
2009. dec. 23. 17:26
 3/6 anonim válasza:

tesóm kislánya is úgyanígy van. sosem alszik, ha viszont oda veszik magukhoz már alszik is. ez azért van, mert ott le van rácsozva illetve takarva így nem lát oldalra, nem tuggya mi történi körülötte és lehet hogy fél elaludni, ha talán közel húzod az ágyhoz a babaágyat, és néha át karolod, könnyebb neked is és neki is. ezt idővel ellehet hanyagolni és akkor majd mehet vissza a helyére:)

remélem segíthettem.

kellemes ünnepeket:)(L)

2009. dec. 23. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet h hideg neki a matrac.tegyél bele egy plédet a lepedő alá.nálunk ez volt a gond,és azóta elalszik benn.

4 hós kiscsóka anyukája

2009. dec. 23. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
tuggya-tudja?
2009. dec. 23. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Én imádom,hogy ott szuszog mellettem csak kicsit félek,hogy ha már nagyobb lesz és nem férünk el akkor hiszti lesz,ha beakarom szoktatni az ágyikójába!
2009. dec. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!