Szerintetek 2 hósom miért nem marad meg se a hordozóban, se a babakocsiban, se a kiságyában, csak kézben és mellettem? Mit csináljak vele?
ringasd....kellesz neki, még nagyon picike.Majd elmúlik ez az időszak.
Fiam 9 hónapos, az elején szinte csak ölben volt, azt hittem ennek nem lesz jó vége, de mára szinte csak a földön van,játszik:)akkor kell babusgatnom, ha nyűgös pl a foga miatt.
Kisfiam is ilyen volt.
Kb. 1 hónapja marad meg a babakocsiban és eljátszik a szőnyegen.Most 6 hónapos,Nálatok is elfog múlni csak most még szüksége van Rád!
Szia!
Az én kisebbikem volt ilyen:) Most 19 hónapos és hát nem sokat változott, bár tény, hogy amikor mászni kezdett már, akkor könnyebb lett a helyzet. Már régóta jár, de néha rájön az 5 perc és akkor ismét egy láthatatlan köldökzsinór köti hozzám:)
A bátyja totál az ellentéte volt, most is az.
Szia!
Nekem és 2hónapos, és nálunk is ez a probléma! Csak ölbe,és sétálgatni kell vele. Csak nekem muszály lesz leszoktatni,mert a gerincem nem bírja! Sajnos nagyon hasfájós is, gondolom ezért akar mindig mellettem lenni. De van olyan napja, hogy egész nap eszik, alszik. Akkor pihenek. Szerintem el fog múlni, ha már csúszni mászni fog.
Kitartás.
Az én kislányommal is ez volt a helyzet. Egy hónapos volt mikor hazahozhattuk a kórházból és állandóan kézben kellett lennie. Ráadásul éjjel fél2-2 felé fölkelt és legalább 2-3 órán keresztül nem aludt. Ha el is aludt nálam miután visszatettem az ágyába fölébredt. Semmire sem volt időm mellette, de már elmúlt ez az időszak. Most 4 hónapos, még mindig imád nálam lenni és nézelődni, de a kiságyban és a kocsiban is elvan. Csak az a lényeg, hogy kell valami, ami leköti a figyelmét.
Szerintem ha megszokja, hogy anya mindig ott van ha szüksége van rá, akkor sokkal jobban el lesz egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!