Kivinnéd 1év körüli babádat a temetőbe?
Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 19:54
11/16 anonim válasza:
Szerintem simán el lehet vinni a temetőbe,de temetésre nem vinék gyereket,úgy 15 éves korig...
12/16 anonim válasza:
Kislányom 8HETES kora óta minden nap/másnaponta jár a temetőbe. Most 5,5hónapos. Semmi baja,nem rossz helyre viszem,hanem a nagybátyjához.
13/16 anonim válasza:
Én azért nem vinném ki,mert nem tudnám neki megmagyarázni,hogy itt csendben illik lenni.Szerintem sok embert "zavarna" egy sikítozó,rohangáló vagy kacarászó esetleg nyűglődve síró kisgyerek.
Én ezt tiszteletben tartva inkább nem.
14/16 anonim válasza:
Corynebacterium diphtheriae baktérium lehet a talajban, a tetanusz egyik fajtája, azt hiszem. De a védőnő adott egy tájékoztatót az 1. védőoltás előtt abban benne van. De én azt már kidobtam. A lényeg az, hogy kapnak ellene oltást.
15/16 anonim válasza:
Nyilván nem hagynám hogy a gyerekem sikitozva rohangáljon a sirok között!!Igy elkerülhető a ledőlő sirkő veszélye és a földevés!!
Emberek a szeretteinkhez megyünk nem pedig játszótérre.
Az én egy éves lányom teljesen normálisan kézenfogva sétált mellettem,és egy szava nem volt.És ha lett volna??
Előtte meg babakocsiban toltam végig.
16/16 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vidd ki, semmit sem fog érteni, csak bámészkodni fog. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!