Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivinnéd kicsid a játszótérre,...

Kivinnéd kicsid a játszótérre, a homokozóba ha nagyon csúnyán, mélyről köhög?

Figyelt kérdés
Én nem,de úgy merült fel bennem a kérdés,h ma a homokozóba apuka betessékelte 4 év körüli fiát,aki nagyon csúnyán köhögött.Ne mondjam nem egy apróság volt ott körülötte.Ha köhögött még csak a kezét se tette apuka a gyerek szája elé.Ha már kihozza legalább ne a törpék közé tenné be,nem?Vagy ez csak engem zavarhatott?14 hós a fiam,nem beteges amúgy.
2011. ápr. 17. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vinném ki, hiszen ugyanúgy elvárom a többiektől is, hogy ne tegyék. ( hónapos volt a kisfiam, amikor először kipróbáltuk a hintát egy másik kisfiúval, aki aztán olyan csúnyán elkezdett köhögni, hogy hirtelen nem tudtam, mi van. EGy beteg gyereket azért nem vigyünk ki a játszótérre, ahol rengeteg más kisgyerek, BABA van. Sztem senki nem szeretné elkapni, gondolni kell a más gyerekére is, nemcsak magunkra és a magunk kisbabáira!!!
2011. ápr. 17. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
lemaradt, 8 hónapos
2011. ápr. 17. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
semiképp nem vinném ki más babára való tekintettel gyógyulást és mihamarabbi játszóterezész kívánok:)
2011. ápr. 17. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem-nem, nem vinnem. Es en is igen furcsan neznek hasonlo helyzetben.
2011. ápr. 17. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vittem, pedig csak az orra folyt meg köhögött az orrfolyásból adódóan. Nem miatta, mert mindegy, hogy velem szaladgált a levegőn, de mást ne fertőzzön meg. Mikor jobban volt már, akkor is két nap még kb. üres játszótérre mentünk.
2011. ápr. 17. 20:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi lányok!

Igen,gondoltam más is úgy vélekedik mint én,csak nem tudtam biztosan.Meg hát azt is gondoltam,h lesz aki nem értelmezi a kérdést és azt hiszi én vinném :( .Őszintén még lehurrogásra is számítottam,h eszembe jutna kivinni,az azért elmaradt.

2011. ápr. 18. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!