Hogyan takarjam be az egy hónapos babámat, hogy nem rugja le a takaróját, és ne fázzon?
Figyelt kérdés
Kislányom állandó 24-26 fokos szobában van , de bárhogy takarom, lerúgja. Már volt rajta kistakaró, nagytakaró, vékony, vastag, belebugyoláltam, alátűrtem, és mindig lerugta. Tanácstalan vagyok, és félek alvás közben hűvös van neki. Jobban örülnék, ha lenne rajta takaró, de más ötletem már nincs. 2008. júl. 15. 10:05
1/4 anonim válasza:
Szia! Míg nem volt ennyire melege mi hálózsákoztunk. Képzelj el egy ohan pántos rugit aminek nem lánavan henem olyan mintha egytakarót felbehajtottál volna és azt a vállánál rögzítenéd a babán. Bababoltok ban biztosan kapsz és ezek ált 0-3 hóig. 3-6 hóig stb.. vannak méretezve. Ja viszont ha tuszd varrni nézd meg hogy néznek ki és varrjál egyet kettőt. Sokkal olcsóbb.:)))
2/4 anonim válasza:
Jól írta az előző!
Mindenképp hálózsákot ajánlok..En a tescoban találtam leárazva a pécsiben, de gondolom minden tesco árulja. 1650ft volt.
3/4 anonim válasza:
Ha szélesebb a takaró, rögzítheted két pontját a kiságy oldalánál a matrac alá.. Én így szoktam, ha nem hálózsák van rajta, és ez bevált. Tud rugdosni alatta ezerrel és mégsem esik le :)
4/4 anonim válasza:
Én a mai napig hálózsákban altatom a fiam, már 21 hónapos. A takaró rögzítését én nem mertem megpróbálni, mert a fiam álmában sokat kúszik-mászik és féltem, hogy alákúszik teljesen. De a hálózsák bevált. Mindig ujjatlant veszek, így annyit melegít rajta, mint egy takaró, pont annyi hálóruha kell alá, mintha csak takargatnám, de így nem kell állandóan lesnem, hogy mikor takarózik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!