Honnan tudom, hogy 2 hetes kislányomat mennyire takarjam be?
Szóval ott kezdem, hogy a kórházban egy pólyában voltak a picik meg egy kis ingben. Alul semmi nem volt rajtuk. Hazajöttünk, de sajnos egy másik kórházba kellett visszamennünk, ahol volt rajta egy rövid ujjú body, egy hosszú ujjú rugi, pólyában volt, és a nővérkék ahányszor így hagytam ott a kiságyban, még betakarták egy takaróval. És állandó 25 fok volt a kórteremben. Én ezt soknak találtam, de ők mindig azt mondták, hogy hideg a keze, és ezért takarják be.
Én úgy tudom a nyakát/tarkóját kell nézni neki. A kezét alva felfelé tartja, tehát logikusan gondolkodva, magasabban van a szívénél, és ezért lesz hideg neki. Mikor csak az egyik keze van fent, a másikat lent tartja, akkor csak a fent lévő keze a hideg.
Tehát szeretnék néhány véleményt kérni, hogy itthon nálunk 23 fok van a szobában, és ki hogy öltöztetné fel.
Én jelenleg adok rá egy rövid ujjú bodyt, egy hosszú ujjú rugit, és egy pólyát. A tarkója meleg.
Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsánat, hogy hosszúra sikeredett.
én mindig úgy takarom, öltöztetem, hogy ami rajtam van+1 vagy 2 réteg. Én sem tudtam sokszor eldönteni, hogy mennyi réteg kell, de így bevált.
nekünk éjjelre a hálózsák vált be, mert a takarót sokszor lerugdalta magáról. a vastag hálózsák alatt body+rugi van rajta.
2 hónapos kislány mamája
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én is úgy tudom, hogy egyel több réteg kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!