Mit csináljak, hogy ne menjen a konvektor közelébe a gyerekszobában? Mivel takarjam el, vagy hol tudok spec. Erre kitalált valamit venni? Ki, hogyan csinálta?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 10:12
1/4 anonim válasza:
Vannak ilyen térelválasztó paravánok, fából, de szerintem az is megteszi, ha elé tolod a kisasztalt, mi így oldottuk meg a tévétől való eltiltást, telepakoltam, az asztalat a játékaival, és akkor leragadt ott.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Mi annak idején amikor a fiam volt kicsi a kis kezét hozá érintettük a már meleg-nem forró!!!-konvektorhoz,meglepödött aztán elég volt ha szóltam neki ,hogy jujuj süüüüüüt!Nála ez bevált!Most van egy 10hós kislányom vele is igy fogok csinálni ha majd füteni kell megint.
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem most 14 hónapos a lányom, ugye még kisebb volt hogy fűtöttünk, de én odanyomtam a kezét és mondtam hogy jujuj meleg! Nem a forró konvektorhoz, hanem amikor még nem volt kihűlve, aztán mindig mondtam hogy jujuj meleg és nem is nyúl hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
én is gondoltam erre, de az a gond, hogy a gyerekszobát szeretnénk kialakítani,m int egy járóka... ott minden balesetmentesítve lesz, ráccsal zárható, így ott tudom hagyni, ha főznöm kell, mert a nappaliban nem merném... viszont a kisszobában is van konvektor, és én meg ugye nem leszek ott, hogy az mondjam, nem szabad... talán nyárra végre ki lehet kapcsolni a fűtést.... :-D
2010. máj. 22. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!