Hányszor raktok rendet a gyerekszobában 1,5-2 év körüli gyereknél? Segít?
1-2 x naponta,de nincs igazán káosz szerencsére:)
Segít is ha kérem,sőt már egyre többször magától is hozza a kockákat ha pakolunk,bár én erre szoktattam az elejétől:)
Szia!
Nálunk se jobb a helyzet, és ezt most nagyon nem büszkén mondom:(((. Majd ha nagyobbak lesznek egyszerűbb lesz a rendrakás, ezzel nyugtatom magam!!!
Üdv egy majdnem 3 éves Nagylány és egy 10 hónapos Kisfiú Anyukája.
Ebéd után még alvás előtt. Akkor segít rakodik.
Este lefekvés előtt. Apa eteti és fogmosás stb. Addig én gyorsan összepakolok.
Hála égnek nem szokott nagy kupit hagyni :) Mostanában már rájött hogy ha valamivel játszik utána el kell rakni.
De mondjuk a csipeszeket rendszeresen kiborogatja és elszórja nem szedi össze, ha viszont mi igen akkor újra megkaparintja és kezdődik elölről. Szerintem azért csinálja, hogy lovagolhasson a hátunkon :)
20 hónapos kiscsaj anyuja
Ebéd után mikor alszik, ő még nem segít benne (17 hónapos), inkább előveszi amit elteszek és este miközben apa fürdeti.
Plusz ha elmegyünk otthonról napközben, akkor előtte rendet rakok.
ebéd után és este mindig,van hogy többször és általában segít,mondja hogy helyé ha új dolgot veszünk elő s a régit eltesszük,erre neveltem elejétől
22 hós nagylány
Néha ha rámjön, akkor folyton pakolnék utána, mert sokszor romokban áll a lakás. Csak igazából felesleges...
Amikor délben alszik, akkor egyszer összerakodok, és este már igyekszünk bevonni őt is a pakolásba.
15 hónapos a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!