Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel takarjam majd be születe...

Mivel takarjam majd be születendő kisfiamat a kiságyban?

Figyelt kérdés

A szobában húsz fok szokott lenni, és a kiságy nálunk van. Anyukám varratott neki egy nagyon könnyű pelyhes kispaplant. Azzal elég, ha betakarom, vagy kell még más is?

Milyen ruha legyen alatta? Legyen hálózsák?

Nem akarom hogy fázzon, és azt sem, hogy melege legyen.

köszi

2010. dec. 22. 06:44
 1/9 anonim ***** válasza:
A hálózsák a legkényelmesebb alatta vékony rugi + body plusz rá a kis takaró.
2010. dec. 22. 06:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Én body-t adtam rá és egy melegebb fajta hálózságot.Eleinte kötött takaroval takartam aztán egy nem is tudom vatta vagy mivan a gyerek takarókban ,olyannal:) ha melege volt akkor felkelt és sírt akkor kitakartam és aludt mindt a bunda:)

Ne félj ugyis kitapasztalod mikor mi a jo neki miért sír stb :)

2010. dec. 22. 07:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Húhhhhhhhh..........ha rám hallgatsz, akkor veszel neki hálózsákot.

Mi az elejétől kezdve takaróval, polár pléddel takartuk. Nagyon jól bevált. Azonban most, hogy már 9 hónapos, forog-mászik álmában. Fél óránként felébred, mint utólag kiderült valószínű fázhatott. Hosszú ujjú bodyban+rugiban alszik.

Szóval most 9 hónap után beneveztünk egy hálózsákra.

Ugyanúgy mozog benne, csak nem ébred meg, és így a fél óránkénti ébredés lecsökkent arra, hogy kétszer kell hozzá mennem, hogy helyre igazítsam.

Borzasztóan jó találmány. Nincs ki a dereka, háta, és a mellkasát is fedi.

2010. dec. 22. 07:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is a hálózsákra szavazok. Az elején még lehet, hogy beválna a takaró is, de ha már mozgékonyabb lesz, akkor mindig ki fog takarózni. Ha nem szoktatod hozzá az elején, akkor előfordulhat, hogy később nem fogja megtűrni magán.

Nálunk 21 fok van, és van rajta egy vastagabb hálózsák+rövidujjú body+rugi.

2010. dec. 22. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
januári kisfiamat az első 2-3 hónapban nem altattam hálózsákban. 20 foknál kevesebb nem volt a szobában. Body, rugi és vastag kispléd volt rajta. Mivel bukott, a háta mindíg ki volt támasztva, oldalra fordulva aludt, így a háta mindíg melegben volt. Érdekes, idén ez már nem elég. Body, rugi, hálózsák, gyerekpaplan és pléd van rajta. Mind elég vékony. A kiságyat alsó fokozatra állítottam, ez is biztos számít, mert a kiságy alatt nincs szőnyeg és jön fel alatta a hideg. Ezt meg kell oldjam majd valami szőnyeggel.
2010. dec. 22. 10:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Akkor ezek szerint a paplan és a hálózsák együtt lehet, hogy már sok lenne. Na majd meglátjuk.

sziasztok

2010. dec. 22. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
én is hálózsákot javaslom,inkább az elejétől szoktasd hozzá.majd ha elkezd mozogni,nem fog megmaradni rajta a takaró.a hálózsák és paplan sok együtt.gondolom nem kicsi a paplan,így majd tudjátok akkor használni,ha már be is tud takarózni.20 fokban boy+rugi+hálózsák.olyan hálózsákot válassz,amit könnyű feladni és levenni,mert az elején éjszaka is kell pelenkát cserélni nagy valószínűséggel
2010. dec. 22. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
én nappal polár pléddel takartam,éjszaka elejétől kezdve hálózsákot hordunk,még most is 21 hós
2010. dec. 22. 14:38
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!