Mivel takarjam majd be születendő kisfiamat a kiságyban?
A szobában húsz fok szokott lenni, és a kiságy nálunk van. Anyukám varratott neki egy nagyon könnyű pelyhes kispaplant. Azzal elég, ha betakarom, vagy kell még más is?
Milyen ruha legyen alatta? Legyen hálózsák?
Nem akarom hogy fázzon, és azt sem, hogy melege legyen.
köszi
Én body-t adtam rá és egy melegebb fajta hálózságot.Eleinte kötött takaroval takartam aztán egy nem is tudom vatta vagy mivan a gyerek takarókban ,olyannal:) ha melege volt akkor felkelt és sírt akkor kitakartam és aludt mindt a bunda:)
Ne félj ugyis kitapasztalod mikor mi a jo neki miért sír stb :)
Húhhhhhhhh..........ha rám hallgatsz, akkor veszel neki hálózsákot.
Mi az elejétől kezdve takaróval, polár pléddel takartuk. Nagyon jól bevált. Azonban most, hogy már 9 hónapos, forog-mászik álmában. Fél óránként felébred, mint utólag kiderült valószínű fázhatott. Hosszú ujjú bodyban+rugiban alszik.
Szóval most 9 hónap után beneveztünk egy hálózsákra.
Ugyanúgy mozog benne, csak nem ébred meg, és így a fél óránkénti ébredés lecsökkent arra, hogy kétszer kell hozzá mennem, hogy helyre igazítsam.
Borzasztóan jó találmány. Nincs ki a dereka, háta, és a mellkasát is fedi.
Én is a hálózsákra szavazok. Az elején még lehet, hogy beválna a takaró is, de ha már mozgékonyabb lesz, akkor mindig ki fog takarózni. Ha nem szoktatod hozzá az elején, akkor előfordulhat, hogy később nem fogja megtűrni magán.
Nálunk 21 fok van, és van rajta egy vastagabb hálózsák+rövidujjú body+rugi.
Köszönöm szépen.
Akkor ezek szerint a paplan és a hálózsák együtt lehet, hogy már sok lenne. Na majd meglátjuk.
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!