Ha áttérek a kétnaponta fürdetésre, nem fog a babám összezavarodni az esti rituálé miatt?
Egyszer én is megtettem ezt,de csak azért mert olyan nagyot aludt hogy este 10kor nem álltam neki fürdetni...és igen..összezavarta
Olyan értelemben hogy azon az éjszakán,úgy kelt-ébredt mintha nappal lenne
Napközben 30-45 perceket aludt..majd kb 1 óra ébren..majd újabb 35-45 perc alvás
ÚGyhogy én azóta egyszer sem hagytam ki...ha száraz a bőre máshogy old meg
Babaolaj..napközbeni testápolózás..fürdetőkrém..vagy orvossal irass fel speciális krémet dokival
Egy ilyet tapasztalt anyuka ;-)
a gyerekorvos által felírt fürdetőkrém nem szárít, és 3 tubus (vagy egy nagy tégely) 4-500 Ft, nem is drága, meg azért sokáig jó (1 hónap)
az nem szárít.
de ha mégis, akkor a gyerekorvos ír nektek krém receptet - ha kéritek, vagy mondjátok, hogy száraz a baba bőre, azt a patikában keverik ki, nincs benne semmi vegyszer.
vagy pedig használjatok mandulaolajat fürcsi után (kicsit drága mondjuk, de nagyon jó)
a fürcsi nem csak tisztálkodás, hanem a babának SZÓRAKOZÁS, JÁTÉK, LAZÍTÁS és természetesen a rituálé része. ezért ne hagyjátok ki. védőnőd, gyerekorvosod segít.
ez olyan, mint sokunknak a reggeli tejeskávé :)
ez a picikédnek a szórakozása, ne foszd meg tőle. majd ha nagyobb lesz, meglátod, milyen édesen fog majd pacskolni a vízben :)
Engem is lepontoztak..pedig a kérdező kérdésére válaszoltam..nem másra...
Kérdezte hogy összezavarodik e a baba...az enyém összezavarodott
3-As vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!