Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki császárral szülte a babaájá...

Ki császárral szülte a babaáját, benn lehetett az apuka mütét közben? Ha igen melyik kórházban?

Figyelt kérdés
én hamarosan programozott császárral fogok szülni Pécsen az Édesanyák úti klinikán, ott benn lehet az apuka?
2009. nov. 26. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fehérváron szültem császárral és apuka végig bent volt
2009. nov. 26. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Én kifejezetten örültem, hogy Apa bent volt, és Ő is (az egyik szombathelyi Markusovszkys). Csak mert műtét, miért baj, ha Apa bent van, nem értem. Ott volt 3 orvos, nővér stb., Apa ugyanabban a szerelésben, mint Ők, nem értem, hol itt a probléma a steril körülményekkel, mint ahogy előző válaszolók írták. A férjem nem hiszem, hogy akár koszosabb, akár higiénétlenebb lett volna, mint bármelyik másik ember, és nem Ő végzi ugyebár a műtétet. Ja, és mi ez a leszíjazás hülyeség? Én nem voltam leszíjazva sehol. Csak egy vérnyomásmérő ment folyamatosan a bal karomon, a jobb karomban meg infúzió. És tök jó volt a hangulat. Férjem mászkált a fejem és a hasam között, és folyamatosan közvetített, hogy éppen mi történik, a két doki, akik műtöttek, kellemesen beszélgettek, Engem meg a csecsemős nővér és az altatóorvos "szórakoztatott". Tök jól megbeszéltük, hogy melyik pác a legjobb a tarján grillezés előtt. Mindeközben zene is ment, úgyhogy tök jó élmány volt, jó volt a hangulat, mint ahogy említettem, Apa tök élvezte, mert ilyet még nem látott (azóta is a hegem miatt aggódik folyton, mert ugye Ő látta, mi történik, Én nem), főleg, hogy az Ő kezébe adták először a kislányom, Nekem akkor ozták vissza, miután ellátták, de még mindig a műtőben voltam, és hagytak Minket kicsit (10 percet kb.) hármasban. Lényeg a lényeg, Nekünk nagy élmány volt az egész, és nem is értem, hogy egyes helyeken, ha Anyukát nem altatják, miért nem mehet be Apa.
2009. nov. 26. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Csak azért írtam a leszíjazás hülyeséget, mert nekem konkrétan ott volt a császárom, ahol a kérdezőnek is lesz és bizony ott így megy. Amikor meglett a baba még megsimogatni sem tudtam, csak odarakták az arcomhoz egy kis időre, hogy megpuszilgathassam. A hangulattal nálunk sem volt probléma, de én még mindig azt mondom, hogy minden egyes plusz jelenlévő egy újabb veszélyforrás.
2009. nov. 26. 15:15
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
Ha akkora plusz veszélyforrás lenne, nem engednék be Aput. Ez meg az Én véleményem. Az orvosok nem hülyék, és kizárt, hogy kockáztatnák az Anya egészségét, életét, ha ez akkora veszélyt jelentene....
2009. nov. 26. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
én voltam aki örültem, hogy nem volt bent Apa. Az ok egyszerű: elájul, ha vért lát, és engem is kimondottan zavart volna, ha műtét közben lát. Nem a higiéniára, vagy hasonlókra gondoltam. Nem vagyunk egyformák, az apás szülést sem engedi mindenki.
2009. nov. 26. 21:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, embere válogatja, kinek így, kinek úgy. Akkor gáz csak, ha a két fél mást szeretne, máshogy gondolja. :-))
2009. nov. 27. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is Pécsett, a Klinikán szültem (sürgősségi császár). Fel sem merült, h' esetleg a műtőbe is bejöhetne a férjem (a szülőszobán velem volt). Nem is tudok olyanról, akinél apás császár volt ebben a kórházban, igaz, arról sem, h' kifejezetten tilos lenne. Tehát automatikusan biztos nem ajánlják fel, de ha programozott, és van magándokid, akkor szerintem nem lehetetlen, h' megengedik.
2009. nov. 27. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!