Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26HETES! Ha simán szül valaki...

26HETES! Ha simán szül valaki mennyi ideig kell kórházban lenni. Pl (Váci)? Császárral?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hú!!!

Ha 26 hetesen megszül,az nagyon nem jó.....Az anyukának jó esélye van pár nap után hazamenni,a baba (reméljük nem lesz baja)legalább 34 hetes koráig a kórházban kel maradnia.

2010. febr. 22. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj aj,nem isten ments!Csak 26hetes terhes vok,és csak úgy ki írtam!!!!
2010. febr. 22. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor ilyen ne is járjon a fejdben....

Még nagyon korai lenne.A baba még eléggé fejletlen a kinti életre.

Nem lesz semmi baj,csak nyugi.

Elsö voltam....

24 hós és 38.hetes km.

2010. febr. 22. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Általában sima szülésnél 3 nap, császárnál 4 nap. DE, ha a baba besárgul mondjuk, akkor lehet ez több is. :-(
2010. febr. 22. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Sote II-n született a kisfiam császárral. Hétfőn született, csütörtök reggel mehettünk haza:)))
2010. febr. 22. 14:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék sokáig bent lenni,főleg nem a szutyok Váciba!!!Sajnos oda kell mennem...
2010. febr. 22. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell!Én is másik városban fogok szülni,mint ahol élek...Ez a te döntéseden múlik.Ott szülj,ahol minden szimpi hozzá!
2010. febr. 22. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!