Szeretném elvinni a babámat?
Figyelt kérdés
Szeretném elvinni a babámat babaúszásra de nekem nagyon nem tetszik hogy a gyereket a víz alá kell nyomni.Ilyen pici korban inkább ártani lehet vele, mivel a veleszületett reflexek megmaradnak. S így amíg ezek nem épülnek le, addig a magasabb szintű reflexek nem tudnak kialakulni.Szerintetek van benne igazság?2013. dec. 19. 11:40
1/6 anonim válasza:
Nekem is aggályaim voltak, mindaddig, míg az oktató nem csinált a kicsimről egy víz alatti fotót. Nyitott szemmel, teli vigyorral, sugárzó arccal kalimpált a vízben. Engem ez eléggé meggyőzött, hogy nagyon élvezi a kicsi. Ennyire tudományosan nem mentem bele a témába, de semmi negatív hatását nem tapasztaltam a dolognak. Most 3,5 éves, már nem járunk úszni, de azóta is imádja a vizet, és a strandon folyton a víz alá merül:) Nagyobbat nem vittük úszni, és ő az egész kicsi korát végig rettegte a víztől.
2/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor semmi hátrány?beszédben mozgásban vagy ilyenek?
2013. dec. 19. 11:53
3/6 anonim válasza:
Abszolút nincs, sőt, a kisfiam a bölcsiben és most az oviban is a csoportban a gondozók kedvence, olyan értelmes , kedves, magabiztos kisfiú. Nyolc hónaposan mondta ki az első szót, a kedvenc mondókája volt az Egy, megérett a meggy, és mikor akarta, hogy mondjam el neki, akkor mondogatta hogy egy, egy:-) Mozgásban is jól teljesített, kúszott, mászott, időben járni kezdett. Ügyes is, 3,5 évesen úgy épít a kis legó kockákból, hogy csak nézek. Úgyhogy nem tudok neked olyat mondani, hogy bármiben is le lenne maradva:)
4/6 A kérdező kommentje:
húú na ennek nagyon örülök!!!akkor lehet meggondolom tavasszal lehet elmegyünk az aquaworld.be
2013. dec. 19. 12:15
6/6 anonim válasza:
Nem maradnak meg a veleszuletett reflexek, mivel a búvárreflex 6 hónapos kor körül eltűnik.
Pont ezért van "vezényszó" a merüléskór, hogy a gyerek összekapcsolja a levegóvétellel. Ha megmaradna a veleszületett reflex, akkor minek kellene a vezényszó?
Szóval ne aggódj. Az immunrendszerének, a szociális fejlődésének, és a mozgasfejlődésének is jót tesz. Nem látványosan, de elég, na élvezi a gyerek.
Mi több, mint egy évig jártunk, és jó kis közös családi program volt apával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!