Hogy kohogtessem meg a 6 hos babamat? Csunyan horog, kap
gyogyszert is de ugye neki meg nem tudom mondani, hogy
kohogjel.
keress ra a neten, van egy masszirozasi modszer, ami segithet neki - nem akarok butasagot irni, de valami olyasmi remlik, hogy hasra fekteted es masszirozod a pici hatat felfele, de inkabb keress ra!
2013. dec. 3. 22:20
ez most valami járvány (vírus) nálunk is ez volt, és az én kisfiam is 6 hós! a váladék a garatjában "szortyogott" és nem az orrában. mondjuk az én kisfiam köhécselt (jó csunyán) amúgy ha orrszívóztam az is kiváltott köhögést, lehet, ez a megoldás.
kenj a hátára baby loof balzsamot (recept nélküli, és kámfor meg néhány fűféle van benne, nem gyógyszer) az is segít.
én azt olvastam, hogy a babák ebben a korban csak szárazköhögést tudnak csak produkálni és hurutosat nem! (vagyis nem köhögik fel a nyákot)
adj neki sok folyadékot (cicit vagy vizet) cseppents az orrába, és szívd ki orrszívóval, illetve ez a loof balzsam is jó, meg ha van párásító az is jó ilyenkor...
nálunk 3 nap volt (2 éjszaka) már minden rendben
jobbulást nektek is!
2013. dec. 3. 22:21
Sajnos járvány tele vannak a kórházakban a gyerekosztályok,olyannyira hogy nincs hely, a pár hetes csecsemőktől a tizenévesekig, hosszan tartó száraz ritka köhögés, hörgés, fulladás kb egy hét múlva reketség , nem javuló állapot, végül pipáztatás jó esetben még otthon, végül az esetek többségében kórház.
2013. dec. 3. 22:25
Nekem a kisbabámat 2 hétig kezelték, állapota nem javult 8 napig volt kórházban de még mindig nem gyógyult meg teljesen vírusos eredetű, de ma hazajöhettünk, de folytatni kell a kezelést! Jobbulást! Kitartást!
2013. dec. 3. 22:27
ja, a kettes vagyok - mi elvittük amúgy orvoshoz, nem házipraktikáztam, meg dr-google, meg ijenek.
de minket megnyugtatott a gyerekorvos. még javasolt algoflex baby-t de mire beadtuk volna, nem volt hőemi, és ezért inkább nem adtuk oda neki.
ne aggódj, gyorsan lezavarja a kis vasgyúród! :)
2013. dec. 3. 22:37
6/11 A kérdező kommentje:
hu, nem vigasztaltatok meg :-( mi ott tartunk, hogy Ventolint fujok neki, hogy tagitsuk a horgojet.:-( igen hallottam en is hogy ez van, bar lehet hogy a nagy hozta haza az ovibol.
7/11 A kérdező kommentje:
meg mucoprontot is kap, na attol meg jobban horgott szegeny :-( az orra nem folyik " csak" ez a horgos ugy :-( laza se volt.
A stodal homeopátiás szirup be szokott válni, legalábbis nálunk igen.
2013. dec. 3. 23:13
4-es vagyok, nekünk sem volt lázunk mi is ventolint fújunk már 4. hete naponta háromszor, sípol még a kisfiam, de csak reggelente kb, fél órán át. A kórház szörnyű volt, de legalább már nem hörög.
2013. dec. 6. 20:54
10/11 A kérdező kommentje:
na, mar megerett az antibiotikum, tegnap volt egy 38 as hoje, ma meg csak 37,4 de a doki azt mondta ne varjunk tovabb. hat ha ez kell a gyogyulashoz, akkor ez kell :-((
Kapcsolódó kérdések: