Ha nagy csaladot tervezek, negy gyereket, tudnatok mondani otleteket hogyan keszulhetnek fel ra? Ti nagycsaladosok hogy szervezetek az eletetek?
Babakötvényt nem csak 18 éves korában tudja felvenni? (az államit értem ezalatt, nem tudom van-e máshol másmilyen) ÉN nem nyitottam babakötvény számlát. Ilyen hosszú távra nem szabad pénzt lekötni manapság. Hosszú távon nagyon alacsony lesz a hozama, ráadásul elég nagy bátorságra vall, az államra bízni a pénzt.
A karrier rajtad múlik, mennyire vagy képzett, mennyit tanulsz amíg otthon vagy, és mennyire rugalmas a munkaidő beosztásod, közel laksz-e a munkahelyedhez. Meg tudod-e oldani, hogy munka után odaérj a gyerekekért, elvidd őket a különórákra...stb. Van-e két autótok, mert anélkül nehéz szervezni..stb.
Nálunk 3 gyerkőc van,egyenlőre,tervben van a 4. baba.
A kisebbeknek van babakötvény,azt lekértük,megnyitottuk,és arra pakolgatunk be nekik a pénzt, a nagynak még nem volt ilyen anno,amikor született,neki külön nyitottunk,Ő is csak 18 évesen veheti majd ki a pénzét,úgy kötöttük le,tenni lehet rá,de ki csak Ő veheti majd.Ezen felül van még spórolt pénzünk,nem sok,de legalább ha valami baj történik,tudunk mihez nyúlni.Sokat spórolunk,osztunk szorzunk,hogy jusson is és maradjon is.Nem könnyű,de szerintem ideálisan el éldegélünk,és nagyon boldogok vagyunk. :) Nagyon szeretnénk egy 4. babát,remélem az idei év meghozza a babaáldást. :) A karrier építgetés nem az én műfajom.Nekem a család és a gyerekek az elsők.Itthon vagyok velük,hál istennek keres annyit a férjem,hogy nem kényszerülök rá,hogy minden kép eljárjak mellőlük.A gyerek nevelés az első,hogy figyeljek rájuk,rendben legyen a kis lelkük,szigorú vagyok a tanulás terén.Nem is járnak napközibe,nem engedjük őket,ott minden van csak tanulás nincs. :/ Jönnek haza,és itthon nyomjuk együtt,sokat gyakorolunk,kitűnő tanulók. Persze nekem is van mellettük olyan hobbym,és elfoglaltságom ami kikapcsol,és tudok ,,pihenni,, egy kicsit.Erre szüksége van mindenkinek,mert különben bedilizni,bármennyire imádja a gyerekeket,kell a feltöltődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!